آیت الله مکارم شیرازی خواستار کمک به مردم سومالی شد

آیت الله ناصر مکارم شیرازی، با اشاره به وضعیت نامناسب و فقر کشور سومالی، خواستار کمک به مردم مسلمان این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، این مرجع تقلید، در جلسه تفسیر موضوعی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار کرد: کشور سومالی از کشورهای اسلامی است و عجیب است که بیش از 99 درصد مسلمان و کمتر از یک درصد مسیحی هستند، خرابی امروز به خاطر استعمار دیروز است که هر چه منابع گرانبها بود غارت کردند و بردند.


وی با اشاره به اینکه به فرموده پیامبر اسلام(ص) کسی که ندای مظلومی را بشنود و به کمکش نشتابد مسلمان نیست، اظهار داشت: مردم سومالی مظلوم هستند، نه دارو، نه غذا و نه لباس دارند، قابل مقایسه با فقرای دیگر کشورهای اسلامی نیستند، وضع شان حاد است، سعی کنید کمک کنید.


آیت الله مکارم شیرازی، تاکید کرد: این آبروی ایران است که جمهوری اسلامی کمک قابل ملاحظه ای کند، الحمدلله کاروان های دارو و غذا از کشور ما ارسال می شود.


این مرجع تقلید، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خداوند رحمان و رحیم است، گفت: رحمان بودن خدا به این معنی است که لطف و فیضش به دوست و دشمن می رسد، همه از نعمت خورشید و باران و مواد غذایی استفاده می کنند و لطف خاصی تحت عنوان رحیمیت برای دوستان خاصش دارد.


وی افزود: در موقع پاداش دادن علاوه بر عدالت، رحمانیت و رحیمیت اضافه می شود اما در موقع جزا تنها عدالت خداوند برقرار است.


آیت الله مکارم شیرازی، با تاکید بر اینکه خداوند وقتی می خواهد اقوامی را مجازات کند با همان وسایل نعمتشان مجازات می کند، اظهار داشت: آب مایه حیات است اما خداوند به آب ماموریت می دهد که آنها را در هم بکوبد و لازم نیست که لشکری از آسمان بیاورد.


وی ادامه داد: اقوامی بودند که به وسیله تندباد هلاک شدند، هوا مایه حیات انسان است، اگر باد نیاید ابرها نمی آیند و لذا باران نمی بارد، اما همین باد مامور می شود قوم عاد و ثمود را در هم بکوبد.


آیت الله مکارم شیرازی، قدرت نمایی خداوند را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: خداوند می خواهد مومنان جمعیت قوم نوح را با یک کشتی ابتدایی نگه دارد، یعنی قدرت خدا به اندازه ای است که هم مجازات و هم نگهداری اش با وسایل ساده است.


این مرجع تقلید، در ادامه با تاکید بر فضایل امام علی(ع) خاطرنشان کرد: پیامبر دخترش، برترین بانوی جهان کسی که سنی و شیعه درباره اش نوشته اند را به ازدواج حضرت علی(ع) درآورد.


استاد برجسته حوزه علمیه قم، در پایان تاکید کرد: عالی ترین درس توحید، اخلاق، حکومت در بیانات و فرمایشات حضرت علی(ع) به چشم می خورد و با گذشت قرن ها هنوز کهنه نشده است.


پایان پیام/

کد خبر 61172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha