به گزارش خبرگزاری شبستان،این نویسنده کودک و نوجوان با بیان این که پس از انقلاب شرایط متغیری برای شعر آیینی کشورمان وجود داشت، گفت: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی مستقیم گویی در آثار ادبی و مذهبی و در هنرهای دیگر و حتی در کل جامعه رواج داشت.
آقا غفار گفت: نویسندگان و شاعران در اوایل انقلاب مضامین مذهبی را صریح و مستقیم می گفتند، اما با گذشت زمان و مجرب شدن این افراد و تغییر شرایط جامعه، نویسنده ها به این سمت رفتند که از زبان مفهومی برای انتقال مفاهیم مذهبی استفاده کنند.
این نویسنده کودک و نوجوان با تاکید بر این که نویسندگانی که باور به مسائل مذهبی ندارند و داستان های دینی و مذهبی می نویسند تاثیر گذار نیستند، گفت: حتی اگر اینگونه نویسندگان شیوه داستان نویسی خود را تغییر بدهند و مفهومی بنویسند باز هم اگر حرف خودشان را باور نداشته باشند نمی توانند بر مخاطب تاثیر بگذارند.
بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه هنری ،آقا غفار درباره جشنواره های شعر و داستان آیینی گفت: جشنواره های سالانه نمی توانند کارآمد باشند بلکه به نظرم بهتر است جشنواره ها به صورت 5سال یا 10 سال یک بار برگزار شوند.
آقا غفار گفت: برگزاری سالانه جشنواره ها ممکن است باعث شود نویسنده برای سریع تر نوشتن اثر خود به مستقیم گویی بیفتد و همچنین تنها به قصد شرکت در جشنواره اثر ضعیف ارائه بدهد و در پی آن جشنواره کارهایی را انتخاب کند که برتر نیستند.
پایان پیام/
نظر شما