به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در این جلسه گفت: مبلغان همواره در طول تاریخ دشمنان سرسختی داشتهاند مانند پیامبر اسلام، اهل بیت و علمای بزرگی که در راه رسیدن به اهدافشان سختیها و مصیبتها و مرارتهای زیادی کشیدند.
حجتالاسلام مختار کرمی با بیان اینکه کار مبلغ بصیرتافزایی است، یادآور شد: دانشافزایی و تبیین خوبیها و جلوگیری از انحرافات رسالت اصلی مبلغین است که باید به آن بپردازند.
وی اضافه کرد: مبلغان دینی باید بدانند که حساب صبر و تحمل آنان با خداست و هدف از استقرار روحانیون مستقر در سطح استان علاوه بر اینکه بهعنوان یکی از طرحهای سازمان تبلیغات اسلامی مطرح است فعالیت در عرصه فرهنگی در مناطق محروم است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: روحانیون مستقر عالمانی ایثارگر هستند که از وابستگی به محل ولادت، محل سکونت اقوام و بستگان گذشتهاند و برای تبلیغ دین مبین اسلام رهسپار مناطق مورد نیاز شدهاند.
حجتالاسلام کرمی هدف از استقرار روحانیون در مناطق محروم را فرهنگسازی براساس تعالیم بلند قرآنی و اسلامی، دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب، پاسخگویی به نیازهای مذهبی و دینی و شرعی مردم و حضور محبتآمیز و دوستان در میان مردم و اجتماع دانست.
وی به دیگر اهداف استقرار روحانیون در مناطق محروم اشاره کرد و بیان داشت: گسترش معارف و آموزههای دینی و توسعه فعالیتهای قرآنی، برگزاری تمام مناسبتهای ملی و مذهبی با مشارکت مردم، توسعه فعالیتهای قرآنی، آموزشی، تجوید، روخوانی و تفسیر و ایجاد تشکلهای مردمی نیز از جمله این اهداف به شمار میروند.
وی همکاری با نهادهای فرهنگی، آموزشی، مدرسه، دانشگاه و بسیج را از روحانیون مستقر استان خواستار شد و اضافه کرد: باید مهمترین منبع روحانیون برای آموزش مردم قرآن، احادیث و احکام الهی باشد چرا که هر کدام از روحانیون مستقر خود یک سازمان تبلیغات اسلامی به شمار میروند.
در پایان این همایش که با حضور روحانیون مستقر و طرح هجرت استان کردستان برگزار شد، روحانیون نیز به ارائه برنامهها و پبیشنهادات خود و همچنین مشکلات فرا روی فعالیتهای خود پرداختند.
نظر شما