همکاری هواپیمایی ایران و ایرلند

خبرگزاری شبستان:ایران و ایرلند مبادلات تجاری با یگدیگر داشته و دارند و در راستای تعاملات اقتصادی دو کشور هواپیمایی ایران و ایرلند نخستین قرارداد همکاری را امضا کرده اند.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: جمهوری ایرلند دارای اقتصادی مبتنی بر صادرات بوده و به مدد استفاده از برخی تسهیلات ازجمله وجود نرخ پائین مالیاتی دوازده و نیم درصد برای شرکتها که بعضا برای دیگر کشورهای بحران زده حوزه یورو فراهم نمی باشد، توانسته است درشرایط نامساعد کنونی از یک نرخ رشد نسبتا پایدار درمنطقه برخوردار شود.

 

بنابراین گزارش، جمهوری ایرلند هفتمین تولید کننده روی و دوازدهمین تولید کننده سرب در جهان ( اولین تولید کننده روی و دومین تولید کننده سرب دراتحادیه اروپا) است. بخش کشاورزی حدود دو درصد GDP ایرلند را دربرمی گیرد که شامل؛ گاو، گوشت قرمز، محصولات لبنی، جو، یونجه، سیلاژ و گندم است. بخش صنعت 29 درصد GDP را پوشش می دهد و در زمینه های پردازش مواد غذایی، تولید انواع نوشیدنی، مهندسی، تجهیزات کامپیوتری، نساجی، پوشاک، مواد شیمیایی و دارو است. مبلغ کل صادرات ایرلند در سال 2011 حدود 3/124 میلیارد دلار بوده و اقلام صادراتی آن عبارتند از کامپیوتر، دارو، ماشین آلات، تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی، مواد غذایی، انواع نوشابه و حیوانات زنده. حجم روابط تجاری سالیانه جمهوری اسلامی ایران با جمهوری ایرلند 87 میلیون یورو است که از این مقدار80 میلیون یورو سهم صادرات ایرلند به کشورمان می باشد. در ادامه مبادلات تجاری دو کشور؛ هواپیمایی ایران و ایرلند نخستین قرارداد همکاری را امضا کرده اند. محمدجواد تقوایی، معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری و رالف جیمز، مدیرکل مقررات و ایمنی پرواز ایرلند برای نخستین بار قرارداد همکاری ایران و ایرلند را امضا کردند.

 

این گزارش می افزاید: سازمان هواپیمایی کشوری در این زمینه به نقل از رضا جعفرزاده، مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری نوشته است: "با امضای این قرارداد، مسئولیت های کشور ثبت کننده وسایل پرنده (ایرلند) به طرف بهره بردار (ایران) در محدوده ضمائم 6،1 و 8 از پیمان شیکاگو درباره نظارت بر عملیات پرواز، تداوم صلاحیت پروازی، تعمیر و نگهداری و صدور گواهینامه کارکنان فنی و عملیاتی (کروی پرواز) و گواهینامه های وسیله پرنده در ایران منتقل می شود. در چارچوب این قرارداد همکاری، زمینه بهره برداری و عملیات پروازی از ناوگان ثبت اروپایی توسط شرکت های ایرانی ایجاد می شود و بدین ترتیب شرکت های هواپیمایی ایرانی می توانند متناسب با شرایط و دامنه فعالیت خود، با شرکت های هواپیمایی یا اجاره دهنده ایرلندی قراردادهای همکاری یا بهره برداری امضا کنند."

 

یادآور می شود: بسیاری از شرکت های بزرگ و بنام دنیا طرف قرارداد با ایرلندند.

کد خبر 613523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha