تغییر مدیریت بحران به مدیریت ریسک توسط سازمان های هواشناسی کشور

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: سازمان هواشناسی با تغییر مدیریت بحران به مدیریت ریسک درصدد است با اجرای لایه چهارم هواشناسی خسارات بلایای طبیعی را کم کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، داوود پرهیزکار، رئیس سازمان هواشناسی کشور شب گذشته (9 اسفند) در آیین تودیع و معارفه مدیرکل سازمان هواشناسی استان که در اداره هواشناسی برگزار شد گفت: سازمان هواشناسی باید در سه حوزه عقیدتی، اخلاق و مناسک، فعال باشد چرا که این سه موضوع در اسلام از اهمیت والایی برخوردار است.

 

وی بابیان اینکه سازمان هواشناسی سازمانی علمی است و از مسائل سیاسی دور است اظهار کرد: مردم کشور از اطلاعات هواشناسی بسیار استقبال می کنند و آمار بازدید کننده ها در سال جاری به 983 هزار بازدید کننده رسیده است که 4 برابر سه سال گذشته است.

 

رئیس سازمان هواشناسی کشور هدف سازمان هواشناسی را استفاده درست مردم از اقلیم ها و مدیریت بحران ها برای کاهش دادن خسارت آن ها دانست و افزود: ما با فشار ها و استفاده بیش از حد از اقلیم ها باعث تخریب و نابودی آن ها می‌شویم که تخریب آن ها باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند خشک‌سالی می شود.

 

پرهیزکار با اشاره به وجود آب های روان در کشور خاطرنشان کرد: ما برای استفاده درست از این آب ها می‌توانیم روی آن ها سد هایی بسازیم اما باید حق آبه پایین دست را نیز رعایت کنیم و اگر آب اضافی بود بر روی آن سد احداث کنیم.

 

وی علت خشک شدن تالاب های هورالعظیم و شادگان را عدم رعایت حق آبه دانست و گفت: خشک شدن این ها باعث به وجود آمدن ریز گردهایی با غلظت بالا در مناطق جنوبی شده است.

 

پرهیزکار خاطرنشان کرد: ما باید جلوی احداث برج ها با ارتفاع بلند را بگیریم زیرا این برج ها اجازه ورود بادهای محلی به شهر را نمی دهند و باعث آلودگی هوا می شوند.

 

وی بابیان اینکه هم اکنون سازمان هواشناسی در مرحله دوم برنامه تهک کشاورزی مشغول به کار است اظهار کرد: این برنامه شامل مرکز تهران، ستادهای استانی، شهرستان‌ها و روستاها است.

 

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: ما در سازمان هواشناسی با تغییر مدیریت بحران به مدیریت ریسک درصدد هستیم با اجرای لایه چهارم هواشناسی خسارات بلایای طبیعی را بسیارکم کنیم.

 

کد خبر 613563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha