انتخاب 443 طرح پژوهشی فرهنگی در هفته پژوهش

دبیر ستاد نکوداشت هفته پژوهش از انتخاب 443 طرح پژوهشی فرهنگی در هفته پژوهش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عباس نجار، دبیر ستاد نکوداشت هفته پژوهش امروز در نشست خبری هفته پژوهش گفت: با توجه به تقارن هفته پژوهش با ایام عزاداری امام حسین (ع) این امر از 21 تا 27 آذر به چهارم تا 9 دی منتقل شد. امسال سیزدهمین دوره هفته پژوهش در آموزش و پرورش برگزار می‌شود و فراخوان دوره چهاردهم نیز اعلام شده است.

 

معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه آموزش و پرورش از پژوهش معلمان به سمت پژوهش دانش‌آموزان حرکت کرده است، افزود: برای اینکه دانش‌آموزان پژوهش‌محور داشته باشیم باید معلمان پژوهشگر تربیت کنیم و این موضوع از 13 سال قبل در آموزش و پرورش آغاز شده است.

 

وی انتخاب پژوهشگران را در دو محور معلم پژوهشگر و دانش‌آموز پژوهشگر دانست و اظهار کرد: در آغاز هفته پژوهش زنگ پژوهش در مدرسه نور منطقه شش با حضور وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نواخته می‌شود و همزمان از منتخبان پژوهش تقدیر به عمل می آید.

 

نجار از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در هفته پژوهش خبر داد و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی معلمان و دانش‌آموزان را در مصلی به نمایش می‌گذارد و آثار برگزیده پژوهشی از مناطق مختلف کشور در این نمایشگاه به مدت یک هفته به نمایش گذاشته می‌شود.

 

دبیر ستاد نکوداشت هفته پژوهش از انتخاب 443 طرح پژوهشی از میان هزار و پانصد طرح پژوهشی معلمان خبر داد و گفت: از این رقم 40 طرح برتر استانی با مشارکت 51 نفر از معلمان انتخاب شده است.

 

وی به برپایی مراسم تجلیل از نفرات برتر منطقه‌ای، استانی و کشوری در هشتم دی اشاره و تصریح کرد: در این مراسم شش دانش‌آموز پژوهشگر کشوری انخاب و یک پژوهشگر برتر معرفی می‌شود.

 

معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهر تهران به فعالیت پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی اشاره و تصریح کرد: در هر منطقه آموزش و پرورش شهر تهران یک پژوهش‌سرای دانش‌آموزی فعال است و دانش‌آموزان با توجه به توانایی و کسب امتیاز مورد نظر در آزمون‌های مدارس می‌توانند در این پژوهش‌سراها فعالیت کنند.

 

دبیر ستاد نکوداشت هفته پژوهش برگزاری جشنواره‌ خوارزمی را از جمله دستاوردهای پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی دانست و اظهار کرد: فعالیت پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی در 13 عنوان رشته درسی(رباتیک و علوم کامپیوتری، شیمی، ریاضی و فیزیک ) خلاصه می شود که در تابستان دو شیفت و در سال تحصیلی به صورت یک شیفت فعالیت می کنند.

 

وی به فعالیت پژوهش‌سرای تعلیم و تربیت اشاره و خاطرنشان کرد: این پژوهش‌سرا در حال حاضر هزار و صد عنوان کتاب درسی و آموزشی برای راهنمایی معلمان و دانش‌آموزان در اختیار آنها قرار داده است.

 

یادآور می شود: نشست خبری هفته پژوهش امروز 29 آذر در آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 6138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha