به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام احمد پهلوانی در نشست شورای مشورتی واحد خواهران دبیرخانه کانون های مساجد هرمزگان ضمن تسلیت ایام فاطمیه، از شورای مشورتی به عنوان پشتوانه فکری برای عمق بخشی به فعالیت های حوزه خواهران مساجد یاد کرد.
وی با اشاره به توسعه کمی کانون های فرهنگی هنری مساجد، توسعه کیفی را اولویت نخست برنامه های کانون ها در راستای دستیابی به اهداف برشمرد و افزود: تشکیل شورای مشورتی و بهره گیری از ایده های ناب و خلاقانه موجب پرهیز از فعالیت های سطحی و موازی کاری می شود.
حجت الاسلام پهلوانی ادامه داد: اعضای شورای مشورتی متشکل از نخبگان بخش های مختلف، با بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای اصولی و محتوای فکری، بسترساز فعالیت های پیرامون مسائل مبتلابه حوزه خانواده در فضای امن مسجد هستند.
وی با بیان اینکه زنان در مباحث تربیتی نقش محوری ایفا می کنند، اظهار کرد: جایگزینی برای نقش موثر زنان در تعالی جامعه یافت نخواهد شد و از این رو می توان گفت که پرداختن به اصول تربیتی در بین زنان منجر به تربیت کل جامعه می شود.
این مقام مسئول، تربیت زنانی مومنه، متعهد، عالم، متفکر، هنرمند که به خوبی نقش خواهری، مادری، همسری و دختری ایفا کنند را از رسالت های مهم واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و یادآورشد: حضرت زهرا(س) الگوی کاملی در همسرداری، تربیت فرزند، مادری و دختری و گنجینه ارزشمندی است که اگر شخصیت آن حضرت به خوبی تبیین شود شاهد رشد و تعالی و سلامت جامعه خواهیم بود.
وی با ذکر این نکته که حفظ سلامت روحی جامعه بستگی به تربیت زنانی دارد که به خوبی به وظایف دختری، مادری و همسری خود عمل کنند، بیان کرد: تربیت نسلی بالنده در زمینه های مختلف دینی، علمی، فرهنگی، هنری و حتی اقتصادی از وظایف خطیر و حساس امروز جامعه بانوان است.
شهره معظمی گودرزی، استاد حوزه و دانشگاه، زن را ستون اصلی خانواده معرفی کرد و گفت: زن، ریحانه خانواده است که باید وظیفه تربیت را به دوش بگیرد نه اینکه نقش قهرمان را ایفا کند. اما امروز برخی از زنان در فضای ناسالم مجازی با تقلید از فرهنگ بیگانه از رسالت اصلی خود فاصله گرفته و دنبال جلوه گری هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه خداوند، زن را به صورت فطری آموزش دهنده، عاطفه گر و تربیت کننده آفریده است، تصریح کرد: امروز فضای مجازی باعث بوجود آمدن آسیب های اجتماعی فراوانی در جامعه شده به گونه ای که دختران نوجوان به دنبال استقلال مالی می گردنند و از وظیفه خواهری و دختری خود غافلند.
وی با یادآوری اینکه جایگاه کدبانوگری در جامعه رنگ باخته است، خاطرنشان کرد: بر اساس آموزه های دینی، «سفره» و «دعا» انس به همراه دارد و مشکل ما در خانواده این است که از انس ها فاصله گرفته ایم.
سرکارخانم جعفرپور، از اساتید حوزه علمیه خواهران نیز برگزاری دوره های مختلف آموزشی را از ضروریات واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و تاکید کرد: در کنار آموزش باید به مباحث اخلاقی و معنوی جامعه هدف نیز توجه شود.
وی با ابراز تاسف از تنزل نقش خانه داری بانوان در جامعه، تصریح کرد: متاسفانه برخی از بانوان خجالت می کشند از این که بگویند شغلشان خانه داری است در حالی که تربیت نسل از کارهای بزرگ و افتخارات مهم محسوب می شود.
نظر شما