شخصیت فراتاریخی بانوی بزرگ اسلام/ حضرت زهرا مربی بزرگ بشریت است

خبرگزاری شبستان: عضو مجلس خبرگان رهبری، حضرت زهرا را یک معلم و مربی بزرگ دانست و گفت: معلم بودن ایشان در سه بعد تربیت نسبت به خود و خانواده و اجتماع بشری مطرح است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله رضا رمضانی گیلانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم گرامیداشت شهادت حضرت زهرا( سلام الله علیها) که امشب(11 اسفند) در مسجد آفخرای رشت برگزار شد، اظهار کرد: این بانوی بزرگ اسلام زندگی کوتاه اما با عظمتی داشت و شناخت کامل ایشان ممکن نیست.

 

 وی افزود: شناخت حضرت زهرا( سلام الله علیها) نیازمند معرفت حضوری است.

 

مدیر مرکز دینی شهر هامبورگ به بیان برخی از فضایل حضرت زهرا( سلام الله علیها) پرداخت و گفت: ایشان به لحاظ معرفتی در مقامی هستند که امام معصوم کلام او را سند علمی قرار می‌دهد.

 

 وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا( سلام الله علیها) از نظروجودی آنقدر عمیق است که حضرت علی( علیه السلام) همسر بودن حضرت زهرا را از افتخارات خود دانسته و پیامبر اکرم ایشان را نور معرفی می‌کند.

 

رمضانی گیلانی اذعان کرد: رسول خدا هر گاه حضرت زهرا( سلام الله علیها) را می‌دید برای ایشان تمام قد بلند می‌شد، به سمت ایشان می‌رفت و احترام کامل می‌کرد.

 

وی با تاکید بر لزوم الگو برداری از حضرت زهرا( سلام الله علیها)، اظهار کرد: این بانوی نمونه اسلام شخصیتی منحصر در یک زمان نبوده و فرا عصری و فرا تاریخیست.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: در هر عصری از عصرهای بشری وهر مرد و زنی می‌تواند از ایشان الگو بگیرد.

 

 وی با بیان اینکه اگر بخواهیم نماینده و ممثل حضرت زهرا( سلام الله علیها) بشویم باید رفتار و گفتار ما در این سمت و سو قرار بگیرد، گفت: امام زمان(عجل اللهت عالی فرجه شریف) که خلاصه همه پیامبران و اولیای الهی و آمال و آرزوی همه است دختر پیامبر را برای خود الگویی نیکو معرفی می‌کند.

 

رمضانی گیلانی، حضرت زهرا( سلام الله علیها) را یک معلم و مربی بزرگ دانست و افزود: معلم بودن ایشان در سه بعد تربیت نسبت به خود و خانواده و اجتماع مطرح است.

 

وی اضافه کرد: در بعد تربیت نسبت به خود باید گفت که خدا در تمام شئون زندگی ایشان و ائمه معصومین کاملا حاضر است و هیچگاه از طی مراحل کمال و هجرت از خود به خدا غافل نبودند.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان ساخت: ائمه هدی رابطه دنیا و آخرت را خوب متوجه شدند و آخرت را باطن همین دنیا دانسته و برهمین اساس به حیات طیبه رسیدند.

 

وی اعلام کرد: حضرت زهرا( سلام الله علیها)در تربیت خانواده، منشا رحمت آرامش و مودت بود. در خانه ایشان از قدرت و ثروت خبری نیست و با کمترین امکانات اثر تربیتی ماندگاری در تاریخ بشریت گذاشت که بالاتر از آن متصور نیست.

 

رمضانی گیلانی با بیان اینکه در تعلیمات غربی متاسفانه کار تربیت و تعلیم را از پدر و مادر گرفته‌اند، گفت: اسلام بر نقش پدر و به خصوص مادر در تربیت تاکید دارد.

 

وی اظهار کرد: خانه توحیدی که می‌خواهد پیرو راه حضرت زهرا( سلام الله علیها) باشد باید نگاهش نگاه اهل بیت شده و شیعه بودن را در رفتار او مشاهده شود.

 

مدیر مرکز دینی شهر هامبورگ با اشاره به مربیگری در حوزه اجتماعی، سومین نقش حضرت زهرا( سلام الله علیها)، در حوزه تربیت گفت: وظایف مهم زن فقط پخت پز و شست و شو و مانند اینها نیست بلکه نقش تربیت نسل نقش محوری و مهم زن است.

 

رمضانی گیلانی، آگاهی بخشی به بشریت را در راستای نقش مربگیری در عرصه اجتماعی حضرت زهرا(سلام الله علیها) عنوان کرد و گفت: در جامعه آگاه افراد با مسئولیت فردی و اجتماعی خود آشنا هستند.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مربیگری در حوزه اجتماعی به عنوان یک زن مسلمان که به جامعیت علمی و معنوی رسیده نقش تربیتی خود را به احسن وجه انجام داده است.

کد خبر 614132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha