به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، این داستان از زبان یکی از نوجوانان داستان با نام «ناصر» روایت میشود. روایت داستان نیمنگاهی به طنز دارد و پایان داستان با آزادی خرمشهر همزمان شده است.
دهقان درباره نگارش این رمان گفت: دوست داشتم داستانی را بنویسم که روزهای ملی کشور را روایت میکند. دوست داشتم بچههای کشورم متوجه شوند که غرور ملی چیست و روزهایی در این کشور بوده که همه دست به دست هم داده بودند تا کشور را حفظ کنند. بچههای کارون روایت آزادی یک شهر است و سه نوجوانی که هم سن و سال نوجوانان امروز هستند. نوجوانهای آن روزگار در جبههها کارهایی را انجام دادند که خیلی بزرگتر از حد و اندازه و سن آنها بود.
این نویسنده در ادامه خاطرنشان کرد: در این رمان ماجرای سه نوجوان در سنگر نیروهای ایرانی در کنار رود کارون روایت شده است که با ورود شخصیت دیگری به نام «عبدل» متحول میشود و در ادامه این سه شخصیت به دنبال این میروند که عبدل چه کسی است.
وی در ادامه افزود: این خاطرات را من با خواندن یکی از تکخاطرات این فرمانده عراقی، دوست داشتم داستانی را بنویسم اما نمیدانستم این ماجرای کوتاه که به دل من نشست، روزگاری تبدیل به یک رمان بلند شود.
دهقان در پایان خاطر نشان کرد: خیلی دوست داشتم در مورد خرمشهر بنویسم؛ این رمان سوژهای بود که من 15 سال با آن زندگی کردم؛ ابتدا داستانی کوتاه در ذهنم بود ولی بعد تبدیل به رمان شد.
نویسنده کتاب نویسنده کتاب «سفر به گرای 270 درجه» با تاکید بر اینکه من این کتاب را کتاب نوجوانانه میدانم گفت: کتاب «بچههای کارون» را بانگاهی نوجوانانه نوشتم، شاید دوستان بگویند که کتاب برای نوجوانان سنگین است، اما نگاه من این گونه بود و هیچ ادعایی هم ندارم.
نظر شما