فراگیری زبان جاذبه از ملزومات رونق مساجد است/تبیین حقوق شهروندی فراخوان می خواهد

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتیددانشگاهی با اشاره به اینکه برای تبیین حقوق شهروندی همانند دعوت مردم به نماز از فراخوانی جذاب به نام اذان بهره گرفته شود، گفت: مسجد باید جاذبه و مخاطب داشته باشد تا بتوان حقوق شهروندی را در آنجا تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حسینعلی نیرین استاد دانشگاه امروز(17اسفند) در همایش نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در تبیین حقوق شهروندی در سالن شماره یک استانداری با بیان اینکه از صدر اسلام مسجد پایگاهی برای امت اسلامی جهت انجام فعالیت های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... بوده، عنوان داشت: متاسفانه امروزه برخی مساجد فقط مکانی برای عبادت بشمار می روند و مردم برای ثواب به این پایگاه های دینی مراجعه می کنند.

 

 وی با بیان اینکه هرمقدار از عمر انقلاب اسلامی می گذرد از اثرگذاری مساجد نیز غافل می شویم، گفت: برای تبیین درست حقوق شهروندی باید از فراخوان درست استفاده شود.

 

نماینده کانون فرهنگی هنری امام علی(علیه السلام) مرکز مازندران با اشاره به اینکه برای دعوت مردم به نماز از فراخوانی به نام اذان بهره گرفته می شود، اظهار داشت: مسجد باید جاذبه و مخاطب داشته باشد تا بتوان حقوق شهروندی را در آنجا تشریح کرد.

 

وی با بیان اینکه برای رونق مساجد باید نیازمندی های محلات، مردم و مسجد آسیب شناسی شود، گفت: مساجد تقریبا غیرفعال هستند وکارکردهای مختلف مساجد کمتر مورد بهره برداری قرار می گیرند.

 

نیرین با اشاره به اینکه ارتباطات اجتماعی مردم از مساجد قطع شده، بیان داشت: اعضای هیئت امنا باید زیر50سال باشند اما همه بالای 70سال هستند و کمتر به جوانان برای مسئولیت پذیری در مساجد فرصتداده می شود.

 

وی با بیان اینکه جایگاه جلسات منتسب به مسجد در خود مسجد است، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی براساس نیازسنجی های روز، ایجاد جاذبه در برنامه ها، و بکارگیری ابزار هنر باید در فعالیت های مساجد مورد توجه باشد.

 

نیرین با بیان اینکه بایستی زبان جاذبه را آموخت، برلزوم بکارگیری نیروهای جوان و خلاق جهت رونق برنامه های مساجد تاکید کرد.

 

وی با اشاره به اینکه نیاز جوانان با توسعه جوامع تغییر می کند، گفت: کانون های فرهنگی هنری برای جذب مخاطب حداکثری و احیای کارکردهای مساجد باید شبانه روز فکر کنند.

کد خبر 615421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha