به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، محمد بازوند، مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان امروز(18 اسفند)، در جمع خبرنگاران، گفت: خبر نقشی بی بدیل در تمام زوایای زندگی مردم دارد.
وی، با اشاره به اینکه در جنگ بمباران اولیه افغانستان، آمریکا محموله های با عنوان غذایی را از بالا برای مردم افغانستان پرتاب می کرد، افزود: در درون این محموله ها رادیوهای کوچکی قرار داده بودند که به دست مردم می رسید و با سیگنال رسانی این رادیو به شکلی تدارک دیده بودند که به محض روشن شدن پیچ رادیو مردم به زبان افغانی صدای آمریکا و پیامی را که خواست آمریکا و نظام سلطه بود را دریافت می کردند.
بازوند، افزود: این نشان می هد که آمریکایی که همه تجهیزات و فناوری های را در اختیار دارد و به راحتی و بدون هیچ مانعی در جای جای دنیا را مورد هجمه قرار می دهد، تلاش می کند همان مردم را که دارد نابود می کند با نگاه نرم افزاری و تبلیغاتی آماده کند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان، افزود: این نگاه به رسانه نشان دهنده اهمیت کار خبر و اطلاع رسانی است.
وی افزود: در دنیای امروز نظام سلطه هم اولویت اصلی کار خودش را جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و خبری قرار داده است.
بازوند، با تاکید به اینکه ما اهالی خبر در بیان اهمیت کار بزرگی که بر عهده داریم، خاطرنشان کرد: افزایش سطح آگاهی و اطلاعات مردم و شفافیت در همه امور از جمله مهم ترین وظایف رسانه است.
وی ادامه داد: چه در سطح استانی، ملی و جهانی بسیاری از خبرهای که شما پردازش می کنید عامل بسیاری از توفقیات و جلوگیری از بسیاری سوء استفاده های است که ممکن است دراتفاق بیافتد، اگر خبرنگاران ورود پیدا نکنند.
بازوند، ابراز کرد: با توجه به ماهیت ابزاری، پدیده ای دوسویه است که هم می تواند عامل تحمید در بین مردم و هم عامل رشد و توسعه ترقی همه جانبه می شود.
وی تصریح کرد: امروز با توجه به فعالیت خبرگزاری ها و خبرنگاران نظام سلطه، دیده می شود که با همه تجهیزات و ابزار آلات به دنبال اهداف استکباری و گستراندن نظام سطله در جای جای دنیا هستند.
بازوند، ادامه داد: ممکن است به لحاظ شکلی و ساختاری شکیل و زیبا خبر را تحویل مردم دهند، اما در دل این شکل اهداف سلطه گری نهفته است.
وی در ادامه با نقش رسانه های ملی و برون مرزی جمهوری اسلامی در جهان و منطقه اشاره کرد و افزود: اگر شما درچند جنگی که در حوزه خلیج فارس اتفاق افتاد را بررسی کنید، درمی یابیم که خبرگزاری های جمهوری اسلامی و شبکه های برون مرزی بیشترین تاثیر را بر فکر و اندیشه و رفتار شنوندگان و بینندگان خود داشته اند که این مهم نشان دهنده وجه مثبت و تحول آفرینی است که خبرگزاری ها و رسانه ها دارند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان، بیان کرد: در جنگ ویتنام، زمانی ویتنام به مرحله پیروزی رسید که شبکه های خبری توانستند جنایات آمریکا را به جای جای دنیا مخابره کنند.
وی با بیان اینکه خبر ابزاری مهم است، افزود: خداوند این توفیق را در نظام اسلامی به ما داده که در این عرصه اطلاع رسانی، انتقال داشته ها و دانسته های خوب به مردم و اثر گذاری در رفتار مردم و همچنین زدود نامطلوب موثر باشیم.
بازوند، با بیان اینکه در ناهنجاری های اجتماعی گاهی انگشت اتهام به سمت رسانه است، اظهار کرد: اگر نرخ رشد اشتغال ما پایین است، بیکاری بالاست و یا در ایام انتخابات با چالش مواجه هستیم، باید بپزیریم بخشی از ناهنجاری های و نابسامانی های استان و کشور به رسانه ها بر می گرددو قبل از بلند کردن انگشت اتهام به سوی دیگر باید به نقش خودمان فکر کنیم.
وی خاطرنشان کرد: رسانه در رفتار های مطلوب و یا نامطلوب مردم در عرصه های مختلف سهیم هستند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان، با بیان اینکه مهم ترین سرمایه اجتماعی هر رسانه اعتبار و اعتماد در میان مردم است، گفت: هر رسانه ای که اعتماد مردم را جلب کند بزرگترین سرمایه اجتماعی را به دست آورده است.
بازوند، افزود: زمانی ما می توانیم به عنوان رسانه این سرمایه اجتماعی را داشته باشیم که آنچه که ذائقه سلیقه و خواست مردم است را تحویل مردم دهیم.
نظر شما