به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فتاح محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز (22 اسفند) در چهارمین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی این استان، گفت: مطابق با سرشماری جدید آمار لازم در راستای برنامه ریزی تهیه شود.
وی با بیان اینکه شورای پشتیبانی سوادآموزی در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکرد خوبی داشته و نشست های آن به موقع برگزار شده، گفت: با تهیه آمار دقیق بی سوادان، کم سوادان جامعه و تدوین یک برنامه عملی امیدواریم در سال آینده بتوان جشن پایان بی سوادی را در استان برگزار کرد.
محمدی، خاطرنشان کرد: سواد داشتن به معنای سواد خواندن و نوشتن و همچنین انجام کارهای روزمره است و همچنین باید مهارت های زندگی و فنی را نیز به آن افزود.
این مسئول، به برگزاری نخستین یادواره شهدای سوادآموز استان اشاره کرد و گفت: این یادواره 25 اسفندماه در شهرستان گچساران و با حضور خانواده شهید جلیل پور و خانواده 10 شهید سوادآموزی دیگر استان برگزار می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، بر ضرورت شناسایی افراد کم سواد و بی سواد در حاشیه شهرها تاکید کرد و گفت: تیمی متشکل از دفتر امور اجتماعی و فرهنگی، آموزش و پرورش و نهادهای حمایتی در خصوص شناسایی این افراد در حاشیه شهرها اقدام کنند.
محمدی، ضمن تاکید بر همکاری دستگاه ها در برگزاری یادواره شهدای سوادآموزی استان با آموزش و پرورش استان، پیشنهاد داد: زمینه های برگزاری نخستین یادواره ملی شهدای سوادآموزی کشور در استان نیز فراهم شود.
هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، با بیان اینکه شورای پشتیانی سوادآموزی استان در سال 95 چهار نشست برگزار کرده، اضافه کرد: این شورا در 12 منطقه و شهرستان استان برگزار می شود که تاکنون در مجموع 43 جلسه با مجموع 244 مصوبه داشته است.
زارع پور، به مطلوب بودن روند برگزاری نشست ها و اجرایی شدن مصوبات در استان اشاره کرد و گفت: مراکز یادگیری محلی که تصویب نامه هیئت دولت بوده در استان به تعداد هفت مرکز راه اندازی شده است .
وی گفت: لازم است در سال های 96 و 97 همزمان با راه اندازی مراکز جدید این مراکز از نظر کمی و کیفی و افزایش نوع و کیفیت آموزش ها تقویت شود.
نظر شما