مجمع خیرین نخبه پرور در خراسان جنوبی راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه راه اندازی مجمع خیرین نخبه پروری در استان در دستور کار است و بسیاری از معتمدین شناسایی شدند، افزود: با استفاده از این مجمع خیرین باید چتر حمایت از نخبگان را گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسن هاشمی امروز ( 24 اسفند) در دیدار کارکنان بنیاد ملی نخبگان استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: این بنیاد یک نهاد مهم و تصمیم ساز برای نخبگان است که فرمایشات رهبری در خصوص نخبگان سرلوحه کار قرار دادیم.

 

وی با اشاره به سه ماموریت اصلی بنیاد نخبگان، افزود: این ماموریت ها شامل شناسایی و حمایت و هدایت سرآمدان و مستعدین در همه زمینه های علمی و فناوری و دانش است.

 

سرپرست بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه استانهای دیگر به اندازه خراسان جنوبی نسبت به امور نخبگی حساسیت ندارند، گفت: این استان فاقد زیرساختهای لازم در بخش های اقتصادی، کشاورزی، صنعت، معدن و.... است چرا که پایه اساسی تمام این زیرساختها آب است و در خراسان جنوبی به دلیل خشکسالی های پیاپی دچار کمبود آب هستیم.

 

هاشمی با بیان اینکه سرمایه اصلی استان خراسان جنوبی نیروی انسانی است، ادامه داد: بنابراین بنیاد ملی نخبگان می تواند با استفاده از این ظرفیت فعالیت مهم و تاثیرگذار در استان داشته باشد.

 

به گفته وی بنیاد ملی نخبگان با توانمندسازی و شناسایی نخبگان می تواند زمینه فعالیت آنان را در خراسان جنوبی فراهم کند و ما طرح های بسیاری را در این خصوص دنبال می کنیم که به صورت ملی و استانی اجرا می شود.

 

سرپرست بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح ملی شهاب ویژه شناسایی استعدادهای برتر دانش آموزی در استان، تصریح کرد: برای نخبه پروری در کشور طرح ملی شهاب بسیار خوب است که با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرا است.

 

هاشمی بیان کرد: ساخت ساختمان بنیاد ملی نخبگان در استان خوشبختانه یکی از اقداماتی است که زمینه را برای اتاق فکر و هم اندیشی نخبگان مهیا کرده است.

 

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان با شناسایی معضلات استان به دنبال راهکارهای مناسب است، گفت: یکی دیگر از اقدامات این نهاد برگزاری اردوهای جهادی است که نخبگان در زمینه های عمران، فرهنگ، خدماتی و مشاوره تحصیلی فعالیت می کنند.

 

سرپرست بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه راه اندازی مجمع خیرین نخبه پروری در استان در دستور کار است و بسیاری از معتمدین شناسایی شدند، افزود: با استفاده از این مجمع خیرین باید چتر حمایت از نخبگان را گسترش دهیم.

 

هاشمی به راه اندازی کارگروه های تخصصی بنیاد ملی نخبگان استان اشاره کرد و گفت: تاکنون کارگروه آب و گیاهان دارویی تشکیل شده و به دنبال تشکیل کارگروه های تخصصی هنر و معدن به عنوان دو  پتانسیل اصلی استان هستیم.

 

به گفته وی در خراسان جنوبی یک حلقه مفقوده در بخش معدن وجود دارد چرا که مواد معدنی به دلیل نبود فرآوری به صورت خام صادر می شود.

 

سرپرست بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی ادامه داد: خشکسالی مشکلات زیادی برای استان به وجود آورده که تولید صنایع دستی که ریشه در فرهنگ استان دارد می تواند منبع خوبی برای درآمد زایی باشد.

 

هاشمی با بیان اینکه حمایتهای بنیاد ملی نخبگان در همه زمینه های دانشجویی، اعضای هیات علمی و دانش آموزان و برگزیدگان حوزوی است، عنوان کرد: قرار است در اولین کارگاه تخصصی از ظرفیت نخبگان حوزوی که مغفول مانده استفاده کنیم.

 

 

کد خبر 617109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha