به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اعزامی به مُهر، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (24اسفند) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه فعالیت های معاونت قرآن بر اساس اساس فهم قرآن بوده است، چرا که قرائت، حفظ، مسابقات و نمایشگاه های قرآنی برگزار می شود اما به موضوع فهم قرآن پرداخته نشده است، گفت: در مجموعه های فرهنگی و قرآنی باید پیرامون این مهم گام بردارند.
وی با اشاره به اینکه اگر قرآن را درک نکنیم و فهم آن را نداشته باشیم به نقطه مهمی دست نیافته ایم، افزود: هنرمندان آثاری پدید بیاورند که مفاهیم قرآن با زبان هنر به جامعه معرفی شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه جوانان علاقه دارند فرهنگ قرآنی را متوجه شوند اما باید با زبان هنر استفاده شود، اضافه کرد: هفته های قرآن و عترت در 10 استان و جشنواره آیات در 10 استان برگزار شده است و جشن رمضان هم در یکصد شهرستان به اجرا رسید و کمک به موسسات قرآنی از دیگر برنامه های کاری این معاونت است.
وی با اشاره به اینکه همایش «ریحانه النبی» یک همایش ملی است و نشان از اهتمام والای برگزار کنندگان دارد، اضافه کرد: کیفیت این برنامه بسیار قابل ستایش بود.
حشمتی همچنین با اشاره به اینکه فعالیت های شورای توسعه قرآنی، سیاستگذاری و ایجاد هماهنگی بین دستگاه هاست که حرکت آن به سوی موفقیت است و امید است به سوی موفقیت بیشتری گام بردارند، افزود: امسال سه هزار و 500 نفر از فعالان قرآنی بیمه شدند و 6 هزار و 500 نفر در صف انتظار به سر می بردند که با تخصیص اعتبار 27 میلیارد ريالی، 2 هزار نفر دیگر بیمه شدند و تنها چهار هزار و 500 نفر ماندند که امید است با قول مساعد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این تعداد هم در سال 96 بیمه شوند.
وی با تاکید بر اینکه کل بیمه شده های فرهنگ و هنر 18 هزار نفر است که به نسبت سهم خوبی را بیمه کرده ایم، اظهار داشت: هرچه کار کنیم در برابر عظمت قرآن کم است توفقیات خوبی داشته ایم.
بر اساس این گزارش در ادامه، بهزاد مریدی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در خصوص جشنواره «ریحانه النبی» نیز گفت: امید است همه کشور از این فضا تاسی بگیرند و بودجه ها بیشتر مردمی بوده و از جانب مردم انجام شده است.
خاطر نشان می شود، در ادامه این مراسم جایزه ادبی این همایش به حجج الاسلام موسوی لاری و حشمتی تقدیم شد.
نظر شما