خبرگزاری شبستان- مازندران
اهمیت روز مادر هنگامی مشخص می شود که نامگذاری این روز همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است.
بانویی که صبر در برابر شکیبایی آن حضرت، خجلت زده می شود و سر تعظیم، فرود می آورد و مادران نیز می توانند در این زمینه، آن حضرت را الگوی خود قرار دهند.
به طور معمول از مادرانی یاد می شود که فرزندشان به مدارج بالای علمی یا ورزشی یاد می شود و همچنین در زمان هایی از مادرانی که دلبندشان را برای صیانت از این مرز و بوم به مسلخ عشق فرستادند.
اما باید از مادرانی یاد کرد که فرزندان آنها در مقام ها و رتبه های بالای علمی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ... هستند اما دست نوازش پدر بر سر بچه ها، به دلایل مختلف نظیر طلاق، مرگ و ... احساس نشد و نمی شود.
حرف های بسیاری را این مادران از اطرافیان حتی بستگان خود، می شنوند اما فکر پرورش درست و رشد فیزیکی و روحی را در اذهان خویش دارند و تحمل زخم زبان را با دردهای ناشی از کار به جان می خرند.
مادرانی که طفل های یتیم خود را با چنگ و دندان بزرگ می کنند اما کمتر زمانی است که از آنها، یاد شود چرا که شبانه روزی، مراقبت از اطفال خود را وجهه همت خویش کرده اند.
بانوانی در جامعه هستند که علاوه بر فرزند از همسر بیمار خود نیز مراقبت می کنند و با کار در خانه دیگران و نظایر آن، امرار معاش می کنند تا شب را به روز و روز را به شب، برسانند حتی خود نیز با شکم خالی، هستند اما تکه نان دست رنج خود را به خانواده می دهند.
میلاد حضرت بانوی دو عالم، حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها)، فرصتی است که به یاد تمام مادران بود چرا که شاید این بهترین فرصت برای یادآوری و سپاس از ارزش والای آنها باشد.
جشن روز مادر را می توان حتی با بوسه بر دستان این فرشتگان نیز صمیمانه برگزار کرد و نیاز به خرید هدیه های گرانقدر نیست که در آن، اندکی محبت و مهربانی به چشم نمی آید و احساس نمی شود.
مادران، تفاوت عطوفت واقعی و ظاهرنمایی را به طور دقیق و مشخص، درک می کنند اما همواره آرزوی خیر و عاقبت بخیری برای فرزندان را دارند حتی مدت ها که از آخرین دفعه، سر زدن به مادر گذشته باشد.
اکنون بهترین زمان برای قدردانی از مادران است که هیچ دست نوازشگری به صمیمیت و خلوص آنها در جهان، وجود ندارد و وظیفه فرزندان درقبال این فرشتگان الهی بسیار است.
یادداشت: معصومه علیزاده
نظر شما