حجتالاسلام سید عبدالصاحب حسینی رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، سال نو را فرصتی برای تجدید قوا و روحیه و برداشتن گام های بلندتر برای ارتقای برنامه های فرهنگی و دینی دانست و گفت: امسال برای دومین سال متوالی شعار سال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال نامگذاری شده و نخستین وظیفه ما فهم چرایی این نامگذاری است.
وی افزود: مقام معظم رهبری بهعنوان دیده بان اصلی انقلاب اسلامی با شناسایی نقاط قوت و ضعف جامعه و رصد تحولات داخلی و خارجی، خط مشی اصلی و مسیر حرکت جامعه را ترسیم کرده است.
نقش ممتاز نهادهای فرهنگی و تبلیغی در بسترسازی اقتصاد مقاومتی
عضو شورای فرهنگ عمومی کاشان خاطر نشان کرد: تجربه نشان داده هر جا مسؤولان و مردم از رهنمودهای رهبری و ولایت امر پیروی کرده، تلاش ها با موفقیت همراه بوده است.
حسینی، اقتصاد مقاومتی را به معنای اقتصاد خودکفا، مولد، مستقل و شکوفا و مقاوم در برابر هجمه های دشمن خواند و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی زمانی محقق خواهد شد که جامعه روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را در خود زنده کند و نقش ممتاز نهادهای فرهنگی و تبلیغی در بسترسازی این گفتمان و شعار به خوبی مشخص میشود.
مهندسی فرهنگی مهمترین رسالت نهادهای تبلیغی
این کارشناس دینی، مهمترین رسالت نهادهای تبلیغی را مهندسی فرهنگی اقتصاد مقاومتی دانست و بیان داشت: شکل گیری اقتصاد در قالب یک اقتصاد مقاومتی نیازمند عزم ملی و همگانی است و این باور و عزم ایجاد نمی شود مگر آنکه نگاه و فکر جامعه خود را با آموزه اقتصاد مقاومتی تطبیق دهد.
حسینی افزود: با توجه به اینکه جامعه ما یک جامعه عمیقا دینی است، بستر خوبی برای فعالیت نهادهای تبلیغی برای تحقق این شعار است.
وی بر لزوم توجه به جایگاه دین در مقوله اقتصاد تأکید کرد و اظهار داشت: از نظر آموزه های اسلامی، کمال و تعالی انسان حاصل نمی شود مگر اینکه بتواند در عین حال که نیازهای حیاتی و زیستی او را تأمین می کند، در یک بستر شایسته و متناسب زمینه سلامت نفس او را هم فراهم کند.
اقتصاد مقاومتی، ابزاری برای مقاومت در برابر تحریم
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان به هجمه شدید دشمن برای ضربه زدن به اقتصاد به عنوان ستون فقرات جامعه اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی به جامعه اسلامی کمک میکند تا ضمن تامین یکی از مهم ترین مولفه های جامعه یعنی آسایش و اقتصاد، به عنوان ابزاری برای مقاومت در برابر نحریم اجازه ندهد تا دشمن از این نقطه ضعف استفاده و جامعه را فلج کند.
حجت الاسلام حسینی با تأکید بر ارزش های مورد توجه در مهندسی فرهنگی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: از نظر فرهنگ اقتصادی، جامعه باید تولید و عدالت اقتصادی را یک ماموریت و وظیفه الهی بداند و این امر بهعنوان یک ارزش در رفتارهای اجتماعی نهادینه شود.
نظر شما