به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، محمدرضا محمدی ساردو ظهر امروز ( 16 فروردین ) در جلسه پایش عملکرد تیم سلامت و سامانه سیب در این شهرستان ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: هر تحول، حرکت، پیشرفت و اصلاحی از افراد اغاز می شود لذا اگرافراد مسئولیت خود را در هر جایگاهیی به خوبی انجام دهند، جامعه رشد و بالندگی پیدا می کند.
وی بیان داشت: در حوزه های مختلف دانشگاه به ویژه در حوزه بهداشت کارهای بسیار زیادی انجام شده است که در حوزه درمان اقدامات انجام شده، انقلابی بود و تحولات عظیم و اتفاقات بزرگی در کشور و به صورت خاص در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افتاده است.
محمدی ساردو افزود: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانشگاهی است که عمر کوتاهی بیشتر از هشت سال ندارد اما همکاران ما با اعتماد به نفس بالا بخشنامه های وزارتخانه را انجام داده اند و در بسیاری شاخص ها نسبت به بیشتر دانشگاه ها و مناطق موفق تر عمل کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت هم اتفاقات زیادی رخ داده است و کارهای خوبی انجام شد که یکی از آنان سامانه سیب است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اهمیت سامانه سیب و تأکید به ثبت کارها در سامانه سیب و اهمیت این موضوع در اعطای شاخص ها و ارزیابی همکاران ادامه داد: اهمیت موضوع، بیشتر از این نظر است که اقدامات، ثبت الکترونیکی شده است لذا تاکید می کنم که سامانه سیب را جدی بگیرید و وظیفه ای که به شما محول شده است به آن اشراف پیدا کنید.
محمدی ساردو تصریح کرد: این سامانه سیاست کلی است که وزارتخانه بر اجرای آن تاکید دارد لذا به آن توجه بیشتری داشته باشیم و کارهایی که انجام شده است حتما وارد سامانه شود چرا که بر اساس این سامانه کارها ارزیابی می شوند.
وی با بیان اینکه پرداختن به بیماری های غیر واگیر جزو سیاست های وزارتخانه است و به این موضوعات هم بیش از این اهمیت دهیم، افزود: با توجه به سبک زندگی جدید، مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر واگیر رو به افزایش است و موجب می شود هزینه های پزشکی بر جامعه تحمیل شود.
محمدی ساردو با بیان اینکه اقدامات انجام شده در معاونت بهداشتی دانشگاه در این زمینه قابل توجه است که باید این روند با همین تلاش و توجه ادامه یابد، اظهار داشت: اساس پيشگيري از بيماري های غير واگير شناسايي عوامل خطر و پيشگيری و كنترل اين عوامل است.
نظر شما