به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد امروز (26 فروردین) در آئین تجلیل از مددکاران این نهاد با بیان اینکه مددکار باید بر تار و پود زندگی مددجو اشراف داشته، تهدیدها را شناسایی و به فرصت تبدیل کند، گفت: مددکاران باید استعداد و توانمندی مددجو و ابتکارات آنها را در نظر بگیرند.
محبی، ادامه داد: مددکاران باید درد دردمندان و نیاز فقرا و ایتام را با تمام وجود حس کرده و با روح و روان خویش لمس کنند تا این نهاد در انجام وظایف خود توفیقات بیشتری به دست آورد.
این مسئول حمایتی، یادآور شد: مددکار نه تنها باید حضور فیزیکی، بلکه باید حضور فرهنگی، فکری و روحی داشته تا خروجی کار، سلامت، توانمندی و ارتقاء سطح فرهنگی و دینی خانواده ها باشد.
محبی، با ابراز رضایت از عملکرد کمیته امداد در بحث سلامت و به خصوص سلامت معنوی مددجویان، گفت: درد دیگران را شناسایی و حمایت کردن، مدد دادن و احساس مسئولیت کردن در قبال دردهای نیازمندان از مهم ترین روابط اجتماعی سالم محسوب می شود که خوشبختانه کمیته امداد در این زمینه بسیار موثر عمل کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 80 مددکار خواهر و برادر در این نهاد مشغول فعالیت هستند، گفت: اساس کار کمیته امداد مددکار محوری بوده و همه مسائل باید از کانال مددکاری عبور داده شوند و مددکار پل ارتباطی بین خانواده، کمیته امداد و سایر اقشار جامعه و خیرین است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه مددکاری آمیزه ای از دانش، تجربه و هنر است، ابراز داشت: کمیته امداد در بحث مددکاری به دنبال شناسایی توانایی و استعداد خانواده ها و تقویت و ارتقاء توانمندی فکری و فرهنگی خانواده های جامعه هدف است.
محبی، با بیان اینکه مددکار کمک می کند تا مددجو مشکل را شناخته و به توانایی های خود پی ببرد و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود بر آید، گفت: کمیته امداد را می توان یک نهاد مددکاری نامید؛ زیرا محور همه فعالیت های آن مبتنی بر مددجو محوری با رویکرد مددکاری برای توانمندسازی است.
در پایان این آئین از مددکاران کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با اهداء لوح سپاس و هدایایی تقدیر شد.
نظر شما