شخصا داوطلب نبودم/ من و روحانی مکمل هم هستیم

خبرگزاری شبستان: معاون اول رئیس جمهور گفت: برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم شخصا داوطلب نبودم و اصرار اصلاح طلبان، تحول خواهان و برخی از مقامات باعث شد این حضور را بپذیرم.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان مستقر در ستاد انتخابات کشور، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور که برای شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود در نشست خبری گفت: حضور گروه ها و جریان های سیاسی در صحنه انتخابات امر مبارکی است ما فعلا در این نقطه هستیم و انتخابات منطق خودش را دارد.

 

وی با بیان این که روزهای آینده است که نگاه های مردم به دوستان رنگارنگ نگاه برتر را مشخص می کند، افزود: برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم شخصا داوطلب نبودم و اصرار اصلاح طلبان، تحول خواهان و برخی از مقامات باعث شد این حضور را بپذیرم.

 

جهانگیری بیان کرد: این ملت است که با انتخاب خودشان تمایل خودشان را به دیدگاه های عرضه شده ابراز می کنند و از اینکه در مسیر خدمت کردن به مردم قرار گرفته ام، خرسندم.

 

جهانگیری بیان کرد: بنده به صورت شخصی قصد داوطلبی برای انتخابات را نداشتم و اصرار گروه ها و شخصیت های اصلاح طلب و تحول خواه و دوستان و مقامات باعث شد در لحظه آخر بپذیرم و ثبت نام کنم.

 

وی با بیان اینکه دیدگاه ها و برنامه های خودم را اعلام می کنم، بیان کرد: باید عافیت طلبی را کنار گذاشت و قدر این ملت را دانست و ملت نیز باید به صحنه بیایند تا آرامش و پیشرفت را با هم داشته باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه برای اینکه کشور به نقطه مطلوب برسد باید مسایل اقتصادی جایگاه ویژه ای داشته باشند، گفت: تسلط بر وضعیت اقتصادی کشور و چالش های پیش رو، اتخاذ راهکارهای مناسب برای مقابله با چالش هایی که در دست آنها معضل بیکاری، محیط زیست و آب است باید اندیشیده شود و این امر نیازمند برنامه های دقیق است.

 

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه آنچه که امروز بیش از هر چیزی برای مقابله با مشکلات و برون رفتن از چالش ها نیاز داریم انسجام، وحدت و یکپارچگی و حضور همه جناح ها و شخصیت های سیاسی در صحنه است، تصریح کرد: با شرایطی که به وجود آمده است ایران می تواند با انسجام و وحدت مسایل منطقه را به صورت جدی در دستور کار قرار دهد و مسایل سیاسی و اقتصادی کشور جزء مسایلی است که به صورت ویژه به آنها پرداخته می شود.

 

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش خبرنگاری که چرا در دقیقه 90 تصمیم گرفتید ثبت نام کنید، گفت: تصمیم گیری برای بنده دشوار بود، در مقاطع دیگری تصمیم گرفتم کاندیدا شوم و در دولت های گذشته تا دم در وزارت کشور نیز آمدم اما منصرف شدم ولی در این دوره با اصرار دوستان و احزاب اصلاح طلب و رایزنی و مذاکراتی که با شخصیت های دیگر در کشور داشتم پا به این عرصه گذاشتم.

 

وی همچنین در رابطه با اینکه آیا این هماهنگی با آقای روحانی بوده است و چه جوابی برای منتقدین دولت دارید، اظهار کرد: دولت یازدهم آنچه که تحویل گرفت و امروز در اختیار ملت ایران قرار داده است تفاوتش زمین تا آسمان است و یکی از انگیزه هایمان این است که برای ملت مشخص کنیم و همه ابعاد را باز کنیم که دولت چه چیزی را در عرصه های سیاسی، اقتصادی و اختلافات داخلی در بین جریانات سیاسی و ... تحویل گرفته است.

 

وی با بیان اینکه حتما در کشور گوش شنوای زیادی برای شنیدن این مسایل در مناظرات وجود دارد، گفت: بنده در مناظره ها از کارنامه دولت دفاع می کنم و فکر نمی کنم در هیچ مقطعی از تاریخ انقلاب بین معاون اول و رییس جمهور چنین رابطه صمیمانه ای وجود داشته باشد.

 

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه آقای روحانی فردی باهوش، باتفکر و با برنامه و صاحب اندیشه است، ادامه داد: ما ساعت ها با آقای روحانی می نشینیم و مسایل کاری را با هم بررسی می کنیم و مطمئنا آقای روحانی جایگاه خودشان را در انتخابات دارند و بنده از برنامه ها دفاع می کنم.

 

وی اضافه کرد: البته این وضعیت فعلی است و انتخابات معنایش این است که گروه ها ائتلاف می کنند و آنهایی که با هم ائتلاف می کنند سعی می کنند مسیر واحدی را طی کنند.

 

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی در مورد حملاتی که قالیباف امروز در نشست خبری اش نسبت به عملکرد دولت داشت، گفت: به همه توصیه می کنم که دنیا و پست ها و قدرت این قدر ارزش ندارد که انسان ارزش های انسانی را زیر پا بگذارد و اخلاق مداری مهمترین دستاورد باید برای ما باشد.

 

جهانگیری خاطرنشان کرد: ما پیرو دین پیامبری هستیم که رسالت مکارم اخلاقی را برای خودش قایل بود و هیچ سرمایه ای بزرگتر از اخلاق مداری نیست. ما باید در عین حال که نسبت به برنامه های رقبا نقد خود را بیان می کنیم اما از خط اخلاق نیز خارج نشویم.

 

وی با تاکید بر اینکه بنده و آقای روحانی در کنار هم و مکمل هم هستیم، تاکید کرد: آقای روحانی برای من شخصیت بزرگ و عزیزی است.

 

وی در ادامه نشست خبری خود در رابطه با برنامه های اقتصادی اش در صورت رییس جمهور شدن گفت: در سال 1374 شاغلین کشور حدود 14 میلیون و اندی بودند و در سال 1384 شاغلین کشور به 22 میلیون و 600 هزار نفر رسیدند و در سال 1391 این آمار همان 22 میلیون و 600 هزار نفر بود و این آمار سایت رسمی مرکز آمار ایران است این در حالی است که در این دوره ما بیشترین درآمدهای نفتی را در کشور داشتیم.

 

جهانگیری با بیان اینکه نیروی جوان جویای کار در کشور به شدت در حال افزایش است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 5 میلیون دانشجو در کشور داریم که هرساله یک میلیون نفر از آنها فارغ التحصیل می شود و قطعا اینها نیاز به شغل دارند.

 

وی اضافه کرد: ما باید سالانه بیش از یک میلیون شغل در کشور ایجاد کنیم این در حالی است که نباید به بیکاری های قبلی نیز اضافه شود و حل مشکل بیکاری جز با افزایش تولید و سرمایه گذاری حاصل نمی شود.

 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید شرایط محیطی مناسب برای فعالیت بخش خصوصی ایجاد شود، گفت: ایجاد برخی شرایط وظیفه دولت و برخی شرایط نیز به عهده بخش خصوصی است، دولت باید فضای مناسب اقتصادی برای آرامش و ثبات در اقتصاد کشور ایجاد کند تا وضعیت اقتصادی کشور برای سرمایه گذاران قابل پیش بینی باشد و در عین حال فضای بین المللی مناسبی را برای سرمایه گذاری فراهم کند.

 

وی تاکید کرد: اقتصاد ما اقتصاد ایزولی است و معنایش این است که ما باید اقتصاد این کشور را بشناسیم چرا که اقتصاد ایران جزء هجدهمین اقتصاد دنیاست و ما باید در این اشل از اقتصاد کشور حرف بزنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: نمی شود در داخل کشور بین قوا و جریان های سیاسی اختلاف باشد و بعد بگوییم سرمایه گذاران به کشور بیایند و سرمایه گذاری کنند، قطعا باید جریان های سیاسی که در اقتصاد کشور ذی نفوذ هستند و نقش دارند به عرصه بیایند.

 

این داوطلب ریاست جمهوری دوازدهم تاکید کرد: نمی توان به سرمایه گذار انواع انگ را بزنیم و بعد بگوییم بیا سرمایه گذاری کند، قطعا باید امنیت سرمایه گذار حفظ شود و هیچکس نباید در نهادهای نظارتی، امنیتی و اطلاعاتی و قوه قضاییه بخش خصوصی را بی جهت احضار کند و با آنها برخورد کند.

 

وی در مورد اینکه آیا به این دلیل کاندیدا شده اید که احتمال رد صلاحیت آقای روحانی را داده اید، گفت: من به هیچ وجه این احتمال را در مورد آقای روحانی نمی دهم چرا که وی شخصیت بزرگی است و حتما در انتخابات حضور خواهد داشت و بنده وظیفه دارم برنامه ها را آنگونه که هست اعلام کنم.

 

وی در مورد اینکه آیا شما نامزد در سایه آقای روحانی هستید، گفت: بحث نامزد در سایه را متوجه نمی شوم هر جریان سیاسی هنگامی وارد عرصه انتخابات می شود ممکن است 2 یا 3 کاندیدا داشته باشد و ممکن است طیف های مختلف شخصیت های مختلف را معرفی کنند کمااینکه در جریان اصولگرایی 10 برابر کاندیدایی که در جریان اصلاح طلبی کاندیدا شده اند، کاندیدا شده است.

 

وی همچنین ادامه داد: برنامه های بنده و آقای روحانی اختلاف نخواهد داشت و آقای روحانی شخصیت بزرگی است و کاندیدای اصلی مورد حمایت جریان اصلاح طلب و اعتدال است.

 

 

کد خبر 622187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha