حجتالاسلام محمد هادی رحیمیصادق به عنوان رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه استان تهران در گفتگو با خبرگزاری شبستان در راستای برنامه پنج ساله مرکز مدیریت حوزههای علمیه تهران، اظهار داشت: باتوجه به اینکه از زمان آمدن آیت الله اعرافی هدف حوزههای کشور بر پایه برنامهای شدن است ما نیز تلاش خود را بر این پایه گذاشتیم.
وی ادامه داد: اگر حوزه تهران به دنبال تامین نیروهای مورد نیاز برای تهران است باید در قالب یک چشمانداز رو به جلو باشد، به نحوی که برنامههای خود را بر سه بخش برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تقسیم کند.
رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه استان تهران یادآور شد: اولین برنامه حوزه تهران این است که حوزه بتواند به جایی برسد که ظرفیت اجرایی و تحصیلی لازم را داشته باشد، در واقع ما باید به دنبال این باشیم که با یک گزینش خوب خروجی لازم را بدست بیاوریم.
رحیمیصادق تاکید کرد: در راستای انجام برنامه فوق در حال حاضر در مرحله گرفتن نظرات از بزرگان و اساتید داخل تهران هستیم، در واقع با این کار در حال ایجاد انگیزه در بزرگان تهران هستیم و برآورد بر این است که تابستان امسال این برنامه به پایان برسد.
وی در پاسخ به این سوال که کیفیت سطح آموزش در طول چند سال اخیر چه وضعیتی داشته است؟، افزود: دراین راستا تلاشهای زیادی از سوی همکاران ما صورت گرفته است که قدردان آنها هستیم، اما نسبت به وضعیت موجود قانع نیستیم و در اصل شرایط فعلی در خور شان استان تهران نمیباشد، ازاین رو باید در بخش آموزش، پژوهش و حتی گزینش تلاشهای بیشتری از سوی مدیران صورت گیرد.
رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه استان تهران در رابطه با میزان رضایتمندی از مدیران و مدرسان حوزههای علمیه تهران تصریح کرد: طبیعتا باید به طور جدی تغییراتی در بخشهای مختلف صورت گیرد، اما نباید فراموش کرد که در تهران برخی از مدارس هستند که آنقدر خوب کار کردهاند که میتوان آنها را جز مدارس ممتاز کشور دانست، ولی تلاش ما بر این است که اگر در بخشهایی نیاز به تغییر داشتیم این کار ار انجام دهیم.
رحیمیصادق در پایان در مورد بحث ثبتنام و میزان ظرفیت امسال حوزههای علمیه تهران گفت: امسال میزان ثبتنامها بیشتر از حد ظرفیت ما بود، با این وجودتبلیغ برای ثبتنام همچنان ادامه دارد، زیرا هرچه تعداد ثبتنام کنندگان بیشتر شود دست ما برای گزینش کیفی طلاب راحتتر میشود و این اتفاق جای بسی خوشحالی دارد.
نظر شما