به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، مهدی کامبوزیا، مدرس قرآن کریم و معارف اسلامی دانشگاه زاهدان در این مراسم، اظهار کرد: آن طور که در قاموسنامه معارف دینی و به ویژه در کتاب نهجالبلاغه امیرالمومنین مشاهده میشود، گمنام بودن یکی از ویژگیهای اهل ایمان و تقوی است که خالصانه جان خود را برای حفظ کیان و آیینشان در طبق اخلاص گذاشتند.
وی با بیان اینکه گمنامبودن نه فقط در عرصه حیات، بلکه در عرصه ممات نیز، تعریفی نو دارد، بیان کرد: آرامش و آسایش کنونی ما مدیون خون شهدا است وبه حرمت و برکت خون جان باختگان بیادعا ما در این محفل اکنون دور هم جمع شدهایم،
مدرس قرآن کریم و معارف اسلامی دانشگاه زاهدان به آیات قرآن در مورد شهدا اشاره کرد و افزود: بر مبنای آیات قرآنی و با نوای ابدی مقام شهید و شهادت را هم سطح مقام پیامبران و اولیای خدا قرار دادهاند.
کامبوزیا عنوان کرد: شهدا خالصانه رفتند ولی امیدوارم ما که ماندهایم قدردان خون ریخته آن بزرگواران باشیم.
وی خطاب به دانشجویان اظهار کرد: جامعه نیاز به حرکت و پویایی دارد، از سختی و مشکلات نهراسید این راه به راحتی هموار نشده است، حکومت جمهوری اسلامی آرزوی بزرگان نظام بوده است در حفظ و نگهداری و صیانت از آن خاضعانه بکوشید.
این مدرس قرآن و تعالیم اسلامی دانشگاه زاهدان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با مجاهدت شهیدان گمنامی که جز استخوانهایشان چیزی از جسمشان نمانده، اما عظمت، شکوه غیرت و روحشان دنیا را فراگرفته است، به بار نشسته است.
کامبوزیا با بیان اینکه شهادت اوج تعالی انسان است، افزود: شهادت به معنای کشتهشدن و جهاد در راه خداست، شهیدان مقاومت و پویایی جامعه را تضمین و به آن ظرفیت روحی میبخشند.
وی در پایان اظهار کرد: پرمحتواترین عنوان در راستای تکامل انسان، از دیدگاه متون اسلامی واژه «شهید» است.
گفتنی است، محفل انسی با شهدا کردستان به مناسبت چهارمین سالگرد تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام، در محل تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد.
نظر شما