به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، در آستانه مبعث حضرت رسول اکرم(ص) و آغاز نزول قرآن، جشن شکرانه قرآن آموزی ۱۲۰دانش آموز عضو دارالقرآن آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل در سالن اجتماعات کانون شهید عربیان برگزار شد.
این مراسم با هدف تقدیر از نونهالان و نوجوانان قرآنی مقاطع ابتدایی و متوسطه اول که آموزش های روخوانی و روانخوانی را زیر نظر اساتید این مرکز فرا گرفته اند، برگزار شد.
در این مراسم از ۲۵ حافظ دختر ، ۲۰حافظ پسر، ۴۰ دانش آموز دختر و ۳۰ دانش آموز پسر قرآن آموز در رشته روخوانی و روانخوانی و ۱۰ دانش آموز شرکت کننده در کلاس های صوت و لحن دارالقرآن آموزش و پرورش تجلیل شد.
اجرای برنامه قرآنی توسط محمدرضا عظیمی حافظ یک جزء قرآن کریم، علی سیفیان حافظ شانزده جزء قرآن، محمد صادق عباسپور و محمد رستگاری حافظان سور منتخب قرآن، عقیل نعمتی، زهرا ستوده حافظ پنج جزء قرآن، الهه عابدی و زینب بامری حافظان دو جزء قرآن کریم از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود.
همچنین در این همایش از مجتبی وشادی استاد حفظ قرآن، محمد ستوده استاد تجوید و صوت و لحن، مصطفی مسیبی استاد روخوانی و روانخوانی، امیرحسین بیگانه استاد حفظ، حسین خانی استاد حفظ، خدمتکار استاد حفظ و مسئول بخش خواهران دارالقرآن، ذبیحی استاد حفظ، هوایی استاد روخوانی، زینب محرابی فر استاد روخوانی و روانخوانی و زهرا ستاری استاد حفظ و روخوانی و روانخوانی تجلیل شد.
لزوم همگانی کردن سواد قرآنی در بین دانش آموزان
اکبر مجیدی کارشناس دینی در این مراسم بر همگانی کردن سواد قرآنی در دانش آموزان تأکید کرد و گفت: سواد قـرآنی، دانش ومهارت پايه و اعتقاد و علاقه به يادگيری قرآن بـرای بهـره گيـری مسـتمر و مادام العـمر از قـرآن کـريم اسـت و همه مسلمانان باید از حداقل سواد قرآنی برخوردار باشند.
وی افزود: توانایی خواندن قرآن، درک معانی آیات وعبارات ساده و پرکاربرد، تدبّر در آیات ساده و پرکاربرد و انس روزانه با قرآن کریم چهار مهارت سواد قرآنی است.
استاد گفتمان های دینی مدارس آران و بیدگل خاطر نشان کرد: قرآن یک کتاب معمولی نیست بلکه دارای جهات متعددی است و کلام خدا و سخنانی است که از طرف خدا بر قلب پیامبر اکرم (ص) نازل شده و دارای معارف و علوم بسیار بلندی است.
مجیدی تصریح کرد: قرآن کتاب زندگی و تکامل انسان و کتاب هدایت و دارای قداست و ارزش خاصی است و ارتباط با آن حتی با نگاه کردن به کلمات آن از روی اعتقاد متضمن اقرار به توحید و رسالت و برائت از دشمنان قرآن و اسلام است.
وی افزود: در روایات بسیاری نگاه کردن به قرآن حتی بدون قرائت آن عبادت خوانده شده است و این خصیصه تنها برای قرآن نیست امور بسیاری مثل نگاه کردن به صورت عالم، خانه کعبه و نظر محبت آمیز به والدین عبادت محسوب می شود.
نظر شما