به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سید مصطفی حسینی دبیر سیوچهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم در نشست خبری اختتامیه مسابقات بینالمللی قرآن کریم که در مصلی تهران برگزار شد با اشاره به سبک برگزاری امسال مسابقات اظهار داشت: مسابقات سال گذشته در یک سالن و یک نوبت برگزار میشد اما امسال دو سالن در دو نوبت داریم که هیچگاه در مسابقات رخ نداده است.
وی ادامه داد: برنامههایی امسال در دو نوبت انجام میشود که باید جمعیت حاضر در آن را هم در نظر گرفت، ما هرروز دست کم 1500 دانشآموز را داریم که در هیچ دوره اینچنین نبوده است، در بخش بانوان یک سالن اختصاصی وجود دارد که عموم نیز میتوانند در آن حضور پیدا کنند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: امسال فضایی اختصاصی به بخش نمایشگاهی در نظر گرفته شد، این فضا در حدود 6000 هزار متر مربع بوده است که این هم برای اولین بار در مسابقات رخ داده است، این نمایشگاه در چندین بخش ویژه متسابقین، کودک و نوجوان و بخش خانواده بوده است، معمولا فضای نمایشگاه هیچگاه خالی نیست و کسانی که در مسابقات حضور دارند نیز ساعاتی در این نمایشگاه به سر میبرند و این امر نشان از رشد مسابقات دارد.
حسینی در رابطه با مطالبات جامعه قرآنی یادآور شد: رفتار قرآنی اقتضا میکند ابتدا به مسئولان ستاد تذکر داده شود و اگر بنا به رفع اشکالات وجود ندارد و تذکرات اساتید کنار گذاشته شد آن وقت همه باید پشت تریبونها قرار بگیرند و نکاتی را اعلام کنند، این روزها فضای قرآنی دشمن زیاد دارد و دیگر رو در رو هم ایستادند صورت خوشی ندارد زیرا این امر شیرینی مسابقات را تلخ میکند.
دبیر سیوچهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم افزود: ما تا کنون نتوانسته بودیم آرزوی برگزاری مسابقات مقدماتی را در کشورهای مبدا برگزار کنیم، اما امسال در 27 کشور مسابقات مقدماتی صورت گرفت و نماینده اوقاف در مسابقات آنها حضور پیدا کردند و نفرات منتخب را معرفی کردند.
وی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه چه میزان بودجه برای مسابقات هزینه شده است گفت: بخشی از هزینههای این دوره از مسابقات مشترک بوده اما یکسری از هزینهها اختصاصی داده شده است و هر چهار گروه تجمیع شده در این مسابقت هزینههای متناسب با خود را پرداخت کردهاند.
نظر شما