به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، جعفر شهامت امروز ( 6 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز حمل و نقل اظهار کرد: در دنیا بررسی شده بیسترین علت فوت گروه سنی 15 تا 29 سال مربوط به تصادفات ترافیکی است و 6 تا 8 درصد تولید ناخالص ملی برآورد خسارت تصادفات ترافیکی است که هر میزان کاهش یابد در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه شدت بالای تصادفات و اتکای بسیار به حمل و نقل جاده ای از مشکلات در سطح کشور است، افزود: بیش از 90 درصد حمل و نقل کالا و مسافر متکی به حمل و نقل جاده ای است که برنامه ریزی وزارت راه و شهرسازی برای اتکا به حمل و نقل ریلی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با بیان اینکه متکی بودن به حمل و نقل جاده ای یکی از علل بالا بودن تصادفات است که هزینه بسیار سنگینی این زیرساخت ها می خواهد و زمان بر است، گفت: کاهش 28 هزار نفر به 16 هزار نفر در تلفات جاده ای که بزودی آمار رسمی آن در سطح کشور اعلام می شود هنوز هم آمار بالایی است.
۱۷۰ مدرسه حاشیه راه های خراسان جنوبی ایمن سازی شد
شهامت با اشاره به اقدامات دو اداره ایمنی ترافیک و ایمنی و حریم راه استان، بیان کرد: 2 هزار و 310 کیلومتر خط کشی، 21 کیلومتر حفاظ راه، بازسازی و نصب یک هزار و 100 مورد از اعلائم اخطاری و انتظامی راه ها، نصب 76 مورد علائم اطلاعاتی ضروری، مجهز شدن 10 تقاطع و 10 کیلومتر از راه ها به روشنایی و اصلاح شیب شیروانی کنار راه ها به طول 85 کیلومتر انجام شده است.
وی با بیان اینکه در مجموع باید 190 مدرسه در استان ایمن سازی فیزیکی شود، گفت: تاکنون 170 مدرسه ایمن سازی شده است که امسال الزامات ایمنی تمام مدارس حاشیه راه های استان تامین خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با اشاره به اجرای دو دستگاه رمپ فرار در پایانه مرزی ماهیرود، افزود: امسال در محور قائن نیز دو رمپ فرار اجرا خواهیم کرد.
هزینه کرد ۵ میلیارد تومانی در حوزه ایمنی/ صدور ۱۳ هزار کارت و برچسب معاینه فنی خودرو در سال گذشته
به گفتی وی در مجموع 5 میلیارد تومان اعتبار ملی و استانی در حوزه ایمنی در سال گذشته هزینه شده است.
شهامت از صدور 12 هزار و 590 کارت و برچسب معاینه فنی خودرو در استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر سه مرکز معاینه فنی فعال در استان وجود دارد که مرکز چهارم امسال راه اندازی می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر اعتبار ایمنی ناوگان زیر 10 سال شش ماهه و بیش از آن سه ماهه است اما هر روز مدیر فنی شرکت ملزم است این ناوگان را کنترل کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با بیان اینکه 95 درصد علت تامه تصادف عامل انسانی است، گفت: تاکنون 430 دوره آموزشی در مدارس حاشیه راه ها برگزار شده و 2 هزار دانش آموز این آموزش ها بهره مند شدند.
شهامت اظهار کرد: همچنین 56 دوره آموزشی برای رانندگان حرفه ای برگزار شده که بیش از 19 هزار نفر ساعت در این دوره ها شرکت کردند.
۷۱ درصد راه های شریانی خراسان جنوبی تحت پوشش دوربین های کنترل سرعت است
وی با بیان اینکه 6 هزار و 234 مورد کارت سلامت برای رانندگان صادر شده است، عنوان کرد: سال گذشته 528 خودرو روز برای گشت نامحسوس در اختیار پلیس راه قرار گرفته است تا اقدامات نظارتی تقویت شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 41 دوربین کنترل سرعت کدار و مورد تایید ناجا 41 دستگاه است.
شهامت با بیان اینکه بیش از 71 درصد راه های شریانی استان خراسان جنوبی تحت پوشش دوربین های کنترل سرعت هستند، افزود: از ابتدای سال 96 تاکنون 7 هزار و 143 مورد تخلف سرعت توسط دوربین ها در استان ثبت شده است.
ایمن سازی راه های استان نیازمند ۵۶ میلیارد تومان اعتبار/ امسال ۵ مجتمع رفاهی بین راهی افتتاح می شود
وی ارتقای کیفیت خط کشی ها از 9 ماه به 15 ماه را از برنامه های سال جاری دانست و ادامه داد: در استان 27 نقطه حادثه خیز و 49 نقطه دارای تصادف در استان وجود دارد که امسال حداقل های ایمنی این نقاط تامین می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه 56 میلیارد تومان اعتبار برای ایمن سازی راه های استان نیاز است، بیان داشت: ارتقای ایمنی پل ها و آب راه ها، اجرای دو رمپ فرار و ایمن سازی محوطه پاسگاه ها از دیگر اقدامات اجرایی در سال جاری خواهد بود.
شهامت با اشاره به وجود 22 مجتمع رفاهی بین راهی در خراسان جنوبی، گفت: امسال پنج مجتمع رفاهی بین راهی با سرمایه گذاری بخش خصوصی افتتاح می شود.
به گفته وی از 17 هزار کیلومتر راه در استان خراسان جنوبی 2 هزار و ۲۹ کیلومتر آن راه شریانی است که شهرستان بیرجند، طبس، فردوس، قائن و نهبندان بیشترین نیاز را در حوزه ایمن سازی راه های شریانی استان را دارند که باید اقدام شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سامانه سپهتن یا سامانه پیمایش هوشمند تردد ناوگان تلاش دارد ایمنی و نظارت بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی دقیقتر و بیشتر شود، افزود: تاکنون این مهم ۷۰ درصد در استان اجرایی شده است.
نظر شما