به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سید محمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه با تبریک میلاد خجسته سومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت اباعبدالله حسین(ع) گفت: ماه پرفضیلت شعبان ماه عبادت و بندگی و زمینه ساز ورود در ماه رمضان ماه ضیافت الهی و ظرف نزول رحمت خدا و ولادت چند حجت الهی است.
وی افزود: سالروز ولادت امام حسین(ع) به جهت اینکه ایشان پاسدار حقیقی اسلام است و با نثار جان و انقلاب خونینش اسلام را پاسداری کرده به نام روز پاسدار نامگذاری شده است.
امام جمعه آران و بیدگل خاطر نشان کرد: بدون شک پاسداران سهم بزرگی در حفاظت و صیانت از انقلاب و نظام اسلامی داشته و دارند و صیانت از نظام و ارزش های انقلاب وظیفه ذاتی سپاه پاسداران است.
آیت الله موسوی با اشاره به اینکه ولادت قمر بنی هاشم عباس بن علی(ع) به روز جانباز نام گرفته تصریح کرد: جانبازان سلامتی خود را برای احیای اسلام ناب و حفاظت از انقلاب اسلامی هدیه کردند.
وی ولادت امام سجاد(ع) را از دیگر مناسبت های این ایام خواند و اظهار داشت: دوران امام سجاد(ع) دوره خاص و ویژه ای است که امام(ع) با روش دعا و مناجات بسیاری از معارف بلند الهی را بیان کرد و با عزاداری برای سید الشهدا(ع) انقلاب حسینی را حفظ و به نسل های دیگر انتقال داد.
خطیب جمعه آران و بیدگل در ادامه با تبریک یازدهم اردیبهشت روز کارگر اظهار داشت: در قاموس اسلام کار و کارگر ارزش والایی دارد و هیچ مسلمانی نسبت به این مساله غافل نیست.
موسوی، خواستار تدوین قوانین مناسب در خور شأن کار و کارگر و اجرای درست این قوانین شد و افزود: در یک کشور شیعی نباید چند میلیون جوان بیکار و یا جویای کار داشته باشیم. مشکلات اقتصادی، رکود حاکم بر جامعه و تعطیلی کارخانجات، زیبنده کشور اسلامی نیست.
امام جمعه آران و بیدگل با تأکید بر اینکه مجلس و دولت باید با همگرایی، مشکلات اقتصادی را شناسایی و مرتفع کنند، تصریح کرد: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، کلید حل مشکلات اقتصادی است.
آیت الله موسوی، با گرامیداشت دوازدهم اردیبهشت روز معلم خاطر نشان کرد: نظام آموزشی کشور علیرغم همه محسناتی که دارد، گرفتار آسیب هایی است که باعث شده تاثیر این نظام آموزشی کافی و در نقطه مطلوب نباشد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل، با انتقاد از عدم توجه به آموزش های حوزه کار و اشتغال خاطر نشان کرد: در نظام آموزشی، واحدهای درسی مربوط به کار کم اهمیت تلقی می شود و به دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی توجه جدی نمی شود و مسائل علمی و پژوهشی بدلیل مشکلات اقتصادی در اولویت نخست نیست.
آیت الله موسوی افزود: در دانشگاه ها برخی اعضای هیئت علمی با نحوه انجام امور در واحدهای تولیدی و خدماتی آشنایی کافی ندارند و علیرغم داشتن اطلاعاتی در حوزه نظری، در عمل نمی توانند دانشجو را متناسب با شرایط تولید و مسائل اقتصادی جامعه پرورش دهند.
وی توجه به کانون فارغ التحصیلان دانشگاه ها را در کارآمدتر کردن کاریابی مهم خواند و افزود: فرهنگ کارآفرینی به صورت صحیحی در جامعه رواج نیافته، چون وابستگی و تمرکز بر امور دولتی، سبب عدم رشد فرهنگ کارآفرینی شده است و این در حالی است که فارغ التحصیل باید خودش کارآفرین باشد.
نظر شما