به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، اعلام آمادگی نیروی زمینی سپاه برای توسعه مناسبات نظامی با کشورهای دوست، برگزاری مراسم ویژه روز جهانی آگاهی از خطر مین، مذاکرات سردار دهقان با ۸ وزیر دفاع برخی از سرتیترهای اخبار دفاعی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
سخنگوی سپاه اعلام کرد: ستادهای انتخاباتی از نام و تصویر فرماندهان سپاه استفاده تبلیغاتی نکنند
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگویی، در خصوص موضع سپاه پیرامون اقدام کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری در نام بردن از برخی فرماندهان در سخنان انتخاباتی خود اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهان آن به ویژه آنهایی که در سنگرهای مقاومت و امنیتآفرینی برای ملت عزیز ایران و امت اسلامی، ایفاگر نقشهای راهبردی هستند، به عنوان قهرمانان ملی، نزد مردم ایران و آحاد مسئولین و خدمتگزاران نظام ازجمله کاندیداهای محترم ریاست جمهوری از جایگاه ویژهای برخوردارند.
سردار شریف افزود: فرماندهان سپاه از جمله فرمانده محبوب نیروی قدس سردار حاج قاسم سلیمانی که از جایگاه خاصی نزد افکار عمومی ملت ایران و مردم منطقه برخوردار است، خود را سرباز ولایت و خادم ملت ایران میدانند.
وی با بیان اینکه فرماندهان و مسئولین سپاه بویژه سردار سلیمانی قدردان الطاف و ابراز محبت آحاد مردم، جناحها، حریانها و شخصیتهای سیاسی و نیز کاندیداهای محترم ریاست جمهوری میباشند، تصریح کرد: از ستادهای انتخاباتی کاندیداهای محترم ریاست جمهوری درخواست میکنیم از بهرهگیری تبلیغاتی از نام و تصویر ایشان پرهیز کنند.
اعلام آمادگی نیروی زمینی سپاه برای توسعه مناسبات نظامی با کشورهای دوست
همزمان با فرارسیدن سوم شعبان، مراسم گرامیداشت میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار با حضور وابستگان نظامی خارجی مقیم جمهوری اسلامی ایران و به میزبانی نیروی زمینی سپاه برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در این مراسم با عرض خیرمقدم به میهمانان و تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه، از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهادی برآمده از متن انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: سپاه با تکیه بر نیروهای مؤمن، انقلابی و متعهد به ارزشهای انسانی و اسلامی رسالت و مأموریت خطیر حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن را در عرصه های مختلف عهده دار می باشد.
وی افزود: نیروی زمینی سپاه نیز به عنوان یکی از نیروهای قدرتمند این سازمان طی هشت سال دفاع مقدس و سال های پس از آن و حدود 38 سال عمر بابرکت این نهاد مردمی، بحمدالله از تجربیات، توانمندی ها و قابلیت های متعددی برخوردار شده است.
سردار پاکپور مقابله با اقدامات خرابکارانه اخلالگران و گروه های ضدانقلاب در اوایل پیروزی انقلاب و حضور قدرتمندانه و پیروزمندانه در دوران پرافتخار دفاع مقدس را از جمله تجربیات ارزشمند نیروی زمینی سپاه دانست و خاطر نشان کرد:
تداوم دفاع از مرزهای کشور در طول سال های بعد از دفاع مقدس در مناطق حساس و مأموریتی که تروریست ها سعی در برهم زدن امنیت و آرامش مناطق پیرامونی جمهوری اسلامی ایران را داشتند و نیز توفیق در برقراری امنیت پایدار مردمی در شمال غرب و جنوب کشور، با وجود کارشکنی ها و تحریکات قدرت های بیگانه، از جمله اقدامات مهم این نیروی در برقراری امنیت در میهن اسلامی ما می باشد.
وی موفقیت چشمگیر در طراحی، سازماندهی، آموزش و پرورش نیروهایی تحت عنوان "واکنش سریع" برای پاسخگویی به تهدیدات بالقوه و بالفعل ایران در هر نقطه از منطقه را از دیگر ظرفیت های موجود در نیروی زمینی سپاه دانست و تصریح کرد:
همچنین این نیرو در طراحی و ساخت تجهیزات و ادوات پیشرفته و مدرن نظامی در راستای ارتقای قدرت بازدارندگی موفقیت های چشمگیری را بدست آورده است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با اشاره به اقدامات این نیرو در عرصه ی محرومیت زدایی و خدمت رسانی اظهار کرد: حضور موفق و مؤثر در امر امدادرسانی به آسیب دیدگان در حوادث غیرمترقبه، ایفای نقش در عرصه سازندگی کشور با استفاده از توان یگان های مهندسی نیرو بنا به درخواست دولت و یاری رساندن به دولت در امر محرومیت زدایی به هموطنان در مناطق محروم و مرزی کشور شامل ارائه خدمات وسیع و رایگان بهداشتی، عمرانی، فرهنگی، آموزشی و غیره از جمله اقدامات مهم نیروی زمینی سپاه در امر خدمت رسانی به ملت ایران است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در دهه های اخیر استکبار جهانی و مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر در سطح جهان و بویژه در منطقه غرب آسیا با ایجاد تفرقه و توسعه ی نزاع های داخلی، نسل کشی، کشتار زنان و کودکان بی گناه، جنگ افروزی و تحمیل جنگ های نیابتی به کشورهای مستقل در تلاش است اراده خود را در ایجاد یک هژمونی جهانی برای تضعیف قدرت های منطقه ای بخصوص مسلمانان و حفاظت از رژیم غاصب صهیونیستی که با هویتی جعلی سرزمین های فلسطین را غصب کرده است تحمیل نمایند.
برگزاری مراسم ویژه روز جهانی آگاهی از خطر مین
مراسم ویژه روز جهانی آگاهی از خطر مین روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز مین زدایی کشور وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار می شود. در این مراسم ویژه که با حضور مسئولان کشوری و لشکری ، سفرا و کارداران و نمایندگان سازمان های بین المللی، وابستگان نظامی مقیم تهران، اندیشمندان و کارشناسان مربوط در تهران برگزار می شود پیام آنتونیو گوترس دبیر کل سازمان ملل متحد قرائت و سردار سرتیپ پاسدار دکتر حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سخنرانی می کند.
گفتنی است براساس مصوبه مجمع عمومی سازمان ملل متحد ، روز ۴ آوریل برابر با ۱۵ فروردین به نام روز جهانی آگاهی از خطر مین نامگذاری شده است و تغییر زمان برگزاری این مراسم از ۱۵ فروردین به ۱۲ اردیبهشت به دلیل تسهیل حضور مدعوین در این مراسم است.
سردار دهقان: سیاست خارجی ما در قبال آمریکا قاطعانه، تثبیت شده و اصولی است
وزیر دفاع در گفتگوی اختصاصی با تلویزیون روسیا الیوم اظهار داشت: من فکر می کنم اگر ما حاکم کردن فضای سیاسی بر مفاهیم سیاسی را کنار بگذاریم خیلی ساده میتوانیم به مفهوم مشترکی در خصوص تروریسم برسیم. غرب در طول زمان کوشیده است که بگوید تروریست یعنی کسی که میکوشد در هر جای دنیا به منافع و اهداف بین المللی غرب لطمه وارد کند، به نظر غربیها این یعنی تروریسم.
وی گفت: ما این تعریف را قبول نداریم. ما مبارزه ملتها و مبارزه افراد برای دستیابی به حق یک امر درست می دانیم و آن را تروریسم نمی دانیم. برای مثال ملت فلسطین و گروه های فلسطینی که در برابر رژیم اسرائیل به مبارزه میپردازند، ما آنها را نیروهای مقاومت و مجاهد میدانیم. اینها کسانی هستند که برای حق تاریخی این ملت مبارزه میکنند. آنها با یک غاصب و متجاوز مبارزه میکنند.
تروریست ها از خارج از منطقه به عراق و سوریه آمده اند
وزیر دفاع ادامه داد: امروز در برخی کشورهای عربی به ویژه عراق، سوریه و یمن افرادی هستند که علیه نظام قانونی این کشورها که بر آمده از خواسته و نظر مردم است، میجنگند و ما آنها را حتماً تروریست میدانیم و آنها را جز ملت شان هم تلقی نمیکنیم زیرا اگر واقعاً این ها متعلق به ملتی باشند، آنها نمیتوانند علیه منافع ملت خود و مردم خود بجنگند، چون این ملت ملت خودشان خواهد بود و این سرمایهها داشتههای خود آن افراد است، بنابراین کسانی که چنین فعالیتهایی دارند و علیه ملت شان میجنگند حتماً تروریست هستند و باید با آنها مقابله کرد. اما آن چیزی که در این فضا خیلی مهم است این است که بسیارکسانی که در عراق و سوریه علیه نظام و ملت میجنگند اصلاً اهل آن کشور نیستند و اصلاً از این منطقه نیستند بلکه از کشورها و مناطق دیگری به این کشورها آمده اند.
دهقان تصریح کرد: متاسفانه اینها نام اسلام را یدک می کشند، آن هم در حالی که هیچ ارتباطی میان آن ها و اسلام وجود ندارد. هیچ رابطهای میان اسلام و تروریسم وجود ندارد. اسلام دین صلح و آرامش است، اسلام دین دوست داشتن انسان است. اسلام از افزایش رفاه انسانی سخن می گوید. این دین نمی تواند مشوق تروریسم باشد و این افراد هم هیچ ارتباطی با اسلام ندارند. از این رو فهم وضعیت سوریه چندان دشوار نیست، تفکیک این تروریست ها از دیگران کار دشواری نیست. ممکن است برخی افراد سلاح به دست گرفته باشند اما از این سلاح علیه ملت استفاده نکرده اند. ما داعش و جبهه النصره را دو گروه تروریستی می دانیم و معتقدیم تمام جهان باید به عراق و سوریه کمک کنند تا این گروه های تروریستی را از بین ببرند.
ترویسم خوب و بد نداریم
وی گفت: امروز فعالیت این گروه های تروریستی به سوریه و عراق محدود نمی شود. آن ها در روسیه دست به اعمال تروریستی زده اند و همچنین کشورهای شرق آسیا و آسیای مرکزی نیز در معرض تهدید این گروه ها قرار دارند. نابود کردن این تروریست ها نیازمند اقدامی دسته جمعی است. تعریفی دوگانه از تروریسم وجود دارد. نمی توان تروریسم را به تروریسم خوب و بد تقسیم کرد. این همان بکارگیری استانداردهای دوگانه است که تروریسم را بر اساس منافع آمریکا تقسیم بندی می کند نه به قصد مقابله با تروریسم.
وزیر دفاع کشورمان در پاسخ به این سوال که در نشست امنیتی مسکو برای اولین بار هیئتی از ایران و هیئتی از اسرائیل در یکجا گرد آمدند، آیا این مساله نشان دهنده آن است که ایران آماده است با برخی از کشورها که به لحاظ ایدئولوژی با آنها تفاوت دارد به تفاهم برسد؛ گفت: حاشا و کلا، ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران هیچگاه اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم. اسرائیل یک رژیم جعلی و اشغالگر است. اسرائیل رژیمی جنایتکار و متجاوز به حقوق فلسطینی ها است بنابراین ما هیچ نوع مناسبتی نمی توانیم با آنها داشته باشیم. هم اکنون اسرائیلی ها اینجا هستند و به این نشست دعوت شدند و ما هیچ قصدی برای دیدار یا گفتگو با آنها نداریم. من در سخنرانی که در نشست امنیتی مسکو داشتم، محور سخنانم بر این بود که یادآور شدم اسرائیل یک رژیم جعلی است.
دهقان درباره اختلاف ایران و عربستان و چشم انداز روابط این دو کشور خاطرنشان کرد: ما باید این اصل را در ذهن مان داشته باشیم که اختلافی میان تشیع و تسنن وجود ندارد، هر دو ما مسلمان هستیم و اعتقاد به یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد صلی الله علیه و آله داریم و همه ما قرآن را قبول داریم. ما همه این ها را قبول داریم، اما آنچه که هم اکنون این مشکلات را پدید آورده است وهابی گری و سلفیت است. از آغاز این جریان وهابیت در عربستان این مشکلات در کشورهای اسلامی ایجاد شده است که برای ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی تلاش می کنند.
وی افزود: این مساله از همان آغاز یک سیاست انگلیسی بوده است. انگلیسی ها وهابیت را به وجود آوردند تا جهان اسلام را تکه تکه کنند. شعار اصلی ما در ایران در مورد وحدت جهان اسلام است. ما با تمام توان برای تحقق این امر می کوشیم و تلاش می کنیم هرگونه اختلاف میان مذاهب اسلامی را کنار بزنیم. امروز عربستان یک راه اشتباه را در پیش گرفته است. آنها شیوه ای در پیش گرفته اند که اجازه دهید آن را شیوه ای غیر عربی بخوانم. آنها به تخریب روابط جمهوری اسلامی ایران روی آورده اند با این تصور که ایران به دنبال تسلط بر برخی کشورها و حضور در این کشورهاست و به مداخله در امور کشورها می پردازد که این تصورات صرفاً اوهام است و هیچ مدرکی برای صحت این اوهام وجود ندارد. ما اساساً چنین چیزی در سیاست خارجی خود نداریم.
وزیر دفاع کشورمان تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است این است که ملت های مسلمان سربلند و قوی باشند و کشورهای اسلامی و ملت های شان تحت تاثیر استبداد قرار نگیرند و آن ها بر اساس اعتقادات شان زندگی کنند و در جهان حضور داشته باشند. از این رو انقلاب ما یک پیام روشن در خصوص کمک به مظلومان به همراه داشت اما این مساله به معنای سلاح به دست گرفتن و وارد شدن میان این ملت ها نبوده است. از همین جا می گویم چنین چیزهایی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد و این پیام به معنای آن نیست که ایران می خواهد با بکارگیری نیروی نظامی جایگاهی برای خود در دیگر کشورها به دست بگیرد. ما به حقوق و سرزمین های همسایگان مان تجاوز نمی کنیم.
دیپلماسی فعال دفاعی و رسانه ای ایران در مسکو/ مذاکرات سردار دهقان با ۸ وزیر دفاع
سردار سرتیپ پاسدار دکتر حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران علاوه بر حضور در نشست امنیت بین المللی در پایتخت روسیه و انجام مذاکرات عالی دفاعی با وزرای دفاع روسیه، سوریه، برزیل، هندوستان، صربستان،ارمنستان، سریلانکا و ونزوئلا و نیز انجام مصاحبه اختصاصی با شبکه های تلویزیونی روسیه۲۴ و روسیه الیوم درنشست سه جانبه با وزیران دفاع روسیه و سوریه اوضاع این کشور را بررسی کرد.
نشست امنیت بین المللی مسکو۲۰۱۷:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از وزارت دفاع؛ وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در جریان برنامه اصلی این سفر سه روزه که شامگاه پنجشنبه پایان یافت در ششمین دوره نشست امنیت بین المللی مسکو که با حضور بیش از ۷۰۰ نفر از ۸۰ کشور جهان از جمله ۲۵ سرپرست هیات در سطح وزیران دفاع و همچنین رئیسان ستاد کل نیروهای مسلح،فرماندهان ارشد نظامی و کارشناسان برگزار شد، در سخنرانی خود مواضع منطقه ای و بین المللی جمهوری اسلامی را تشریح کرد.
جریان تکفیری و تروریسم در سوریه و یمن و دامنه آن در خاورمیانه، تحولات جدید شکل گرفته در این منطقه و دیگر نقاط جهان و بحث فضای سایبری از جمله محورهای در دستور بررسی نشست مسکو بود.
سردار دهقان در سخنان خود تداوم مواضع جمهوری اسلامی مبنی بر لزوم ادامه مبارزه با تروریسم، قطع حمایت های خارجی از تروریست ها در خاورمیانه به ویژه سوریه، پایان استفاده ابزاری آمریکا از این پدیده و ضرورت اتکا به توان همگرایی کشورهای منطقه برای حل مشکلات را مورد تاکید قرار داد.
مذاکره با وزیران دفاع ۷ کشور و معاون رئیس جمهوری و دبیر عالی وزارت دفاع سریلانکا:
وزیر دفاع ایران همچنین در حاشیه این نشست علاوه بر دیدار با سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه، با همتایان خود از هند، سوریه، برزیل، صربستان، ونزوئلا، ارمنستان و همچنین معاون رئیس جمهوری و دبیر عالی وزارت دفاع سریلانکا مذاکره کرد.
در این مجموعه مذاکرات که با حضور هیات دفاعی جمهوری اسلامی و مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در هتل رادیسون مسکو برگزار شد، مهم ترین مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی و همچنین گسترش همکاری هایدفاعی مورد بررسی قرار گرفت.از دیگر برنامه های این نشست ، نخستین دیدار و مذاکرات وزیران دفاع ایران و برزیل پس از چهل سال بود که دستاوردهای بسیار خوبی برای دو کشور به همراه خواهد داشت.
وزیر دفاع ایران و رائول پنیتو همتای برزیلی که در حاشیه ششمین نشست امنیت بین المللی مسکو دیدار کردند، لزومبهره برداری از زمینه های گسترده برای توسعه همکاری ها و همگرایی های دو کشور را مورد تاکید قرار دادند.
سردار دهقان با اشاره به اینکه برای نخستین بار دیداری بین وزیران دفاع دو کشور پس از حدود ۴۰ سال برگزار شد،گفت: ظرفیت های بسیار خوب و مناسبی در حوزه های مختلف برای توسعه همکاری میان ایران و برزیل وجود دارد.
وی همچنین با تشکر از نقش سازنده برزیل در معادلات منطقه ای و جهانی و همچنین مواضع مثبت این کشور درحمایت از فعالیت های صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، بر ضرورت بهره گیری از فرصت های همگرایی و همکاری دو کشور در بخش های مختلف تاکید کرد.
رائول پنیتو وزیر دفاع برزیل نیز با ارزشمند خواندن فرصت دیدار و مذاکره با همتای ایرانی، روابط دو کشور را تاریخیخواند و ارتقای سطح همکاری ها در تمامی زمینه ها را خواستار شد.
وزیر دفاع برزیل همچنین با تاکید بر لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف پدیده تروریسم، خواهان تبادل اطلاعات و تجربیاتدو کشور در این عرصه شد.
در سطح امنیتی و دفاعی کمترین مشکلی در کشور وجود ندارد
امیرمحمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران در همایش سراسری تکریم اندیشه با اشاره به تکالیف انقلابی معلمان و وجه مشترک این تکریم با سپاه پاسداران در حفظ انقلاب اسلامی و توسعه و تعمیق آن گفت: شما فرهنگیان در آینده کشور موثر هستید و سرنوشت اسلام به تلاش های شما و ما وابسته است.
وی با بیان اینکه امروز رهبر انقلاب بیشترین دغدغه مسایل فرهنگی و تربیتی را دارند، اظهار کرد: باید در مسیر تعلیم و تربیت محور و چارچوب فعالیت هایمان انقلاب اسلامی باشد و اهداف آن را بشناسیم و بدانیم که بسیاری از این اهداف هنوز محقق نشده است.
امیر جعفری با اشار به یک نگاه سطحی و کوتاه به انقلاب اسلامی اظهار کرد: این نگاه ناقص است و صرفاً هدف انقلاب شکست طاغوت و رژیم گذشته نبوده است بلکه تشکیل یک نظام اسلامی و توسعه اسلام در تمام شئون اسلامی است که در همین موضوع نیز اختلاف دیدگاه های اساسی دیده می شود اما باید بدانیم وظایف سنگینی بر دوش ما قرار دارد.
فرمانده سپاه اظهار کرد: موضوع انقلاب اسلامی با گسترش اسلام تطبیق دارد انقلاب اسلامی ابعاد گوناگونی دارد که یک بعد ان بیرونی و یک بعد آن داخلی است. بعد بیرونی متکی بر اصل اساسی اسلام است که برگرفته از مکتب عاشوراست و بر اصل ظلم ستیزی و استکبارستیزی به عنوان اصل محوری تاکید دارد.
وی ادامه داد: بیداری اسلامی و ایستادگی جوامع در برابر استکبار و نمایندگان آنها از اهداف مهم ابعاد بیرونی انقلاب است که به بهترین شکل در حال پیشرفت است و علت آن نیز پرچمداری انقلاب اسلامی به دست رهبری انقلاب است و مردم ایران و خارج از ایران که از این مسیر تبعیت می کنند و در این راه ایستاده اند.
وی با اشاره به پیروزی های گوناگون انقلاب و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: شاهدیم که امروز پیروزی انقلاب از مرزها عبور کرده است و همان جنگ تحمیلی که به ما تحمیل شد انقلاب اسلامی را خارج از مرزها کشانید و نصرت الهی پشت این مبارزه بود و از طریق همین جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی به منطقه صادر شد و امروز پس از 37 سال شاهدیم که نهضت بیداری اسلامی در جهان توسعه و تعمیق یافته است و دامنه این بیداری حتی به کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز سرایت کرده است.
سردار جعفری با اشاره به شکست صهیونیست در سوریه لبنان و عراق خاطرنشان کرد: با وجود تمام سرمایه گذاری های صهیونیست ها نتیجه این حرکت همگانی ایستادگی و ظلم ستیزی است و ما در این راه تا آخر ایستاده ایم.
وی با اشاره به وظایف معلمان در تعلیم و تربیت گفت: در بعد داخلی شما معلمان وظیفه دارید نسبت به ابعاد داخلی انقلاب متمرکز شوید و بعد بیرونی را عمق ببخشید بعد داخلی 5 مرحله است که ابتدا ترسیم انقلاب و در مراحل بعد شکست رژیم طاغوت و در مراحل بعدی نیز دولت سازی انقلاب و اسلامی شدن تمام دستگاه هاست و در نهایت انقلاب جهانی است و تمام این مسیرها از داخل ایران که کانون انقلاب است می گذرد.
وی گفت: ما در مرحله دولت سازی و اسلامی شدن دستگاه ها هستیم این هدف بسیار بلند و سخت است و بخشی از این وظیفه سنگین و مهم بر عهده شماست که مسئول تعلیم و تربیت و ساختن آینده انقلاب اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در دولت ها زمینه لازم برای تعلیم و تربیت اسلامی فراهم نشده است، اظهار کرد: دولتها نتوانستند زمینه را برای تربیت و انسان سازی در مدارس در نظام مقدس اسلامی فراهم کنند و اشکالات زیادی در این زمینه به دستگاه های دولتی مربوط می شود.
وی با اشاره به فراهم کردن مقدمات تربیت اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی وظیفه مهمی که بخشی از تبیین مربوط به آموزش و پرورش است بدانید گره اصلی مشکلات در تربیت و آموزش است.
وی با بیان اینکه امنیت گسترده ایران در منطقه خاطرنشان کرد: آنچه امروز دوست و دشمن به آن اغراق می کنند این است که ما مشکل امنیتی در کشور نداریم اما در سایر عرصه ها فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نواقص و عقب ماندگی های فراوانی داریم که باید با انطباق با الگوی اسلامی آنها را حل کنیم.
وی با تاکید بر مهمترین سطح آموزش و تربیت یعنی مقطع دبستان خاطرنشان کرد: در این مقطع است که با آموزش کامل می توان تمام جامعه را بیمه کرد اما این امر نیازمند برنامه ریزی در مسایل آموزش و پرورش است که البته این مهم بر عهده قوه مجریه است اما باید بدانیم که قوانین در قوه مقننه نیز می توانند در این مهم تاثیرگذار باشند.
وی ادامه داد: از افتخارات جمهوری اسلامی این است که جمهوری اسلامی نظام مردم سالاری دینی است و انتخاب تمام مسئولان در این دو قوه که سرنوشت آینده کشور را بر عهده دارند با آراء و تصمیم مردم است که البته انتخاب درست مردم در این مسیر بسیار تعیین کننده است.
نظر شما