جشنواره رضوی بهترین بستر برای تبلور واقعی وحدت اسلامی است

دبیراجرایی جشنواره ملی رضوی با بیان اینکه یکی از نعمات پنهان الهی همانا حضور و وجود مقدس حضرت ثامن الحجج در کشور ایران است، گفت: بهترین بستر برای تبلور واقعی وحدت اسلامی است.

سعید نوریان، دبیر اجرایی ششمین جشنواره سراسری مدیحه سرایی، چاوشی خوانی، ابتهال و تواشیح رضوی، برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) را یک حرکت عظیم فرهنگی برای تبیین ابعاد وجودی حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) عنوان کرد و به خبرنگار شبستان گفت: این حرکت عظیم فرهنگی یکی از روش های بسیار مناسب و تاثیر گذار برای بیان و معرفی ابعاد وجودی حضرت ثامن الحجج در ایران و همچنین سایر کشورهاست.

 

وی افزود: حضور و وجود مقدس حضرت امام رضا (ع) در ایران باعث شده است که ما شیعیان، خراسان را قبله هشتم خود دانسته و بوی مکه، مدینه، نجف و کربلا را از وجود این امام همام که با زندگی ما ایرانیان عجین شده، استشمام کنیم.

 

دبیر اجرایی جشنواره در استان اردبیل تصریح کرد: از جمله تاثیرات بسیار مهم این جشنواره حضور منادیان سایر مذاهب اسلامی از تمامی جهان و نیز حضور تمامی عاشقان اهل بیت است که در حقیقت می تواند بهترین بستر برای تبلور واقعی وحدت اسلامی قلمداد شود.

 

این مسئول افزود: برگزاری چنین جشنواره ای، فرصتی است برای ترویج فرهنگ بیداری، مسیری است برای رهائی همه انسان های طالب کمال و سعادت با استعانت از تفکر توحیدی و بستری برای تثبیت جایگاه امامت و ولایت و گسترش تفکر و فرهنگ منور رضوی در جای جای این دنیای پهناورا ست.

 

نوریان، رویکرد اصلی این جشنواره را ایجاد زمینه ای مناسب در راستای فرهنگ سازی دینی عنوان کرد و گفت: چنین جشنواره ای می تواند بستر مناسبی برای تبیین فلسفه امامت و شخصیت آن حضرت به تمام جهانیان و به خصوص مسلمانان سایر مذاهب باشد.


مسئول دبیرخانه دایمی جشنواره ملی مدیحه سرایی، چاوشی خوانی، ابتهال و تواشیح رضوی از آمادگی استان ولایی اردبیل برای برگزاری آبرومندانه جشنواره ملی مدیحه سرایی، چاوشی خوانی، ابتهال و تواشیح رضوی خبر داد و گفت: دیار ولایت محور دارالارشاد اردبیل همیشه مفتخر به چاکری اهل بیت (ع) بوده و نام آن با نام ائمه اطهار به خصوص اباعبدالله الحسین و حضرت ابوالفضل در تمامی جهان شناخته می شود.

 

وی با اعلام اینکه هماهنگی های لازم با مداحان، چاوشی خوانان و مبتهلین و گروه های تواشیح سراسر کشور برای ارسال آثار به این جشنواره به عمل آمده است، اظهار داشت: یک مجموعه نفیس و ماندگار با صدای مداحان برگزیده پنج دوره جشنواره و دو عنوان کتاب گردآوری شده که در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.


وی ایجاد دبیرخانه دایمی این رویداد مهم را در اردبیل مثبت و سازنده اعلام کرد و خواستار مشارکت بیشتر دستگاه های اجرایی استان برای برگزاری این جشنواره در ایام دهه کرامت در شهرهای مختلف استان شد.

 

سعیدنوریان در پایان سخنان خود یادآور شد: ( 10 شهریور) آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره است که در صورت نیاز این زمان تا ( 15 شهریور) سال جاری تمدید می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 62954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha