تحصیل بیش از ۱۴ هزار بانوی ایرانی و غیر ایرانی در جامعه الزهرا(س)

خبرگزاری شبستان:مدیر جامعه الزهرا از تحصیل بیش از ۱۴ هزار بانوی ایرانی و غیر ایرانی در بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان اسلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدنی، امروز( 2خرداد) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به حماسه سازی مردم در انتخابات افزود: مسئله انتخابات همیشه برای آزادگان جهان یک حادثه مهم است، این حضور، یک پیروزی بزگ برای کسانی بود که دل در گرو انقلاب دارند و بعد از چهار دهه از انقلاب ثابت کرده اند که همیشه در صحنه اند، به همین دلیل برای همه یک پیروزی است و به عنوان طلبه‌ی کوچک به تمام ملت ایران که قهرمانان این پیروزی هستند، عرض ارادت دارم.

 

وی با اشاره به رشته های حاضر درجامعه الزهرا(س) گفت: رشته های اصول با گرایش‌های مختلف، تفسیر با گرایشهای مختلف، تاریخ اسلام فلسفه اسلامی تاریخ اسلامی تعلیم و تربیت و تبلیغ در سطوح یک تا چهار معادل با کاردانی کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری در این مجموعه فعال است.

 

 وی در ادامه با بیان اینکه بانوان نیمی از افراد پویای جامعه اند و با نقش حیاتی و منحصر به فرد خود رسالت سنگین و خطیر تربیت نسل‌های بعدی را به دوش می کشند گفت: از این رو تحصیل علوم اسلامی و تربیت دینی این قشر افزون بر رشد و تعالی نسل حاضر زمینه ارتقا و پیشرفت های بعدی را نیز هموار می‌سازد فریز دانست آن فراگیری دانش بر هر مرد و زن مسلمان در سیره رفتاری پیامبر اسلام و نگاه جهان شمول و هوشیارانه ایشان به جامعه بانوان راه پر فراز و فرود علم آموزی را برای این قشر تأثیرگذار جامع هموار ساخت.

 

حجت الاسلام والمسلمین مدنی تصریح کرد: در عصر حاضر نیز انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در پرتو آموزه‌های دینی بستر حضور علمی بانوان را در سراسر جهان گستراند و معمار بزرگ تمدن نوین اسلامی با تدبیر هوشمندانه به حکم حکیمانه خود در سال ۱۳۶۳ دستور تاسیس موسسه جامعه الزهرا را با هدف تربیت بانوان مهذب، بصیر، اندیشمند و اسلام‌شناس صادر فرمودند.

 

وی ادامه داد:  جامعه الزهرا در راستای تربیت بانوان و آموزگارانی آگاه و دلسوز برای جامعه با فراهم سازی زمینه یادگیری علوم اسلامی در سطوح مختلف تاکنون پذیرای بیش از ۴۵ هزار دانش پژوه علوم دینی از ایران و ۷۰۰۰ دانش پژوه از۹۰کشور جهان بوده است و در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار بانوی طلبه ایرانی و بیش از هزار دانش پژوه با ملیت‌های گوناگون در آن مشغول تحصیل هستند که برای آنان کمترین امکانات و هزینه صرف شده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین مدنی افزود: جشن فارغ‌التحصیلان طلاب غیر ایرانی جامعه الزهرا(س) با حضور بیش از 23 کشور دنیا در هفته گذشته برگزار شد که 22 نفر از افرادی که در این جمع حضور داشتند حوزه علمیه و موسسه آموزشی  در کشور خود تأسیس کرده بودند.

وی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای مدیریت جدید توجه به فارغ‌التحصیلان داخلی و خارجی است، ادامه داد: 12 نفر از فارغ‌التحصیلان طلاب غیر ایرانی جامعه الزهرا(س) صاحب تألیف کتاب هستند، همچنین 36 نفر از آنان نیز مبلغ هستند.

 

مدیر جامعه الزهرا(س)افزود : انگلستان، آرژانتین، تاجیکستان، ترکیه، هند، سنگاپور، کانادا، مالزی، میانمار، لبنان، افغانستان و پاکستان ازجمله کشورهایی هستند که در این مجموعه حضور دارند.

 

وی همچنین با اشاره به گذراندن 190 واحد درسی در چهارسال ابتدایی تحصیل سطوح  یک و دو جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشتند: طلاب خواهر به صورت خوابگاهی، روزانه و پاره وقت در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تحصیل می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: در پذیرش سال تحصیلی 97-96 که آزمون ورودی آن در بهار سال جاری برگزار شد، هشت هزار نفر شرکت کردند که یک سوم از این جمعیت برای تحصیل در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) جذب خواهند شد.

 

وی تصریح کرد:جامعه الزهرا به منظور ثمر بخشی به فرایند آموزشی و افزایش سطح علمی مهارتی و ارتقای تاثیرگذاری بانوان طلبه در عرصه های خانوادگی و اجتماعی ارائه آموزش‌های کاربردی  مورد نیاز بانوان اقدام کرده است از جمله مهارت های زندگی و هنری آموزش زبان های خارجی، تربیت استاد، تربیت پژوهشگر و تربیت مبلغ.

 

وی با اشاره به مهدکودک مجموعه گفت: مهد کودک جامعه الزهرا در دو طبقه و ۶ سالن مجزا با ۴۰ کلاس در دو بخش ایرانی و بین الملل بوده و به تفکیک جنسیتی و در دو شیفت از گروه های سنی شیرخوار نوپا و نوباوه یک و دو را پذیراست و هم اکنون ۱۵۰۰ کودک از امکانات و خدمات این مرکز بهره مندند.

 

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد:پذیرش طلاب خواهر غیر ایرانی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از ۱۶ اردیبهشت آغاز شده و همچنان ادامه دارد و در رشته های فقه، تفسیر، کلام اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی و تاریخ پذیرش انجام می شود.

 

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه الزهرا به عنوان الگویی برای حوزه خواهران مطرح شده و ضمن تاکید بر روش حوزوی از روش دانشگاهی دور نشده و با تاکید بر مرزهای دینی از مباحث علمی دور نشده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین مدنی تصریح کرد: ما اولین مجموعه خواهران کشور هستیم که کرسی های علمی ترویجی را با مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت کردیم و نشست هایی داشتیم .در حوزه های مربوطه به بانوان مسائل فراوانی داریم که مورد بررسی قرار می گیرد و امیدواریم این کرسی ها را با حضور شخصیت های علمی حوزه و دانشگاه برگزار کنیم.

 

وی یادآور شد: در سال گذشته 4 نشست علمی ترویجی با ضوابط و مجوزهای مربوطه برگزار کردیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین مدنی با اشاره به بحث تبلیغ گفت: بخش تبلیغ یکی از خروجی های جامعه الزهرا است و تاکنون فعالیت های ارزنده ای در این بخش صورت گرفته. اولا دایره تبلیغ را از دایره تبلیغ سنتی به نوین گسترش داده و بحث تبلیغ را در کنار سایر آموزش ها انجام می دهیم.

 

وی در پاسخ به سوالی با موضوع  جلسات خانگی تبلیغی گفت:حضور در این جلسات هم می تواند تاثیرات مثبت و هم تاثیرات منفی داشته باشد و امروزه تبلیغ اصلی تبلیغ چهره به چهره است و اگر جلسات خانگی به دست افرادی بیفتد که تبحر لازم در این مورد را ندارند می تواند امری خطرناک باشد و در ماه مبارک رمضان که در پیش است از جلسات صرف قرآن خوانی به بیان تفاسیر قرآن بیپردازند.

 

کد خبر 630837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha