دانشگاه آزاد به دنبال گسترش قطب‌های علمی در کشور

خبرگزاری شبستان: سرپرست دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشگاه آزاد به دنبال گسترش قطب‌های علمی کشور است، گفت: تجاری سازی یافته های تحقیقاتی از اهداف مهم پیش روی دانشگاه آزاد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، علی محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در سی و پنجمین سالگرد تاسیس تاسیس دانشگاه آزاد و پنجمین جشنواره فرهیختگان این دانشگاه گفت: برگزاری پنجمین دوره جشنواره فرهیختگان در دهه چهارم حیات دانشگاه یادآور عملی کردن ایده ها و دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

نوریان هدف از برگزاری جشنواره فرهیختگان را، انجام کارهایی دانست که باید منجر به بسیج استعدادها و توانایی باشد.

 

وی تعامل فرهیختگان با مسئولان نظام علم و فناوری کشور را بسترسازی برای جشنواره برشمرد و افزود: فرهیختگان و نخبگان در جامعه 2.5 درصد جامعه را تشکیل می دهند که به عنوان جهان مرکز شناخته می شوند و بقیه مردم به عنوان جهان پیرامون شناخته می شوند.

 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توسعه مراکز تحقیقاتی، شناسایی و جذب نخبگان از استراتژی های جدید دانشگاه آزاد می باشد.

 

وی افزود: شناسایی و جذب نخبگان و حمایت مادی و معنوی از آن از دیگر برنامه های پیش روی دانشگاه آزاد است.

 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شبکه علمی پژوهشگران و فرهیختگان در واحدهای دانشگاه آزاد را استراتژی اول این دانشگاه برشمرد و افزود: ایجاد شبکه علمی بین دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه های داخلی و خارجی و انجام فعالیت های مشترک در اولویت برنامه های ما قرار دارد.

 

نوریان از برنامه دانشگاه آزاد برای همکاری با صنایع مهم و استراتژیک کشور خبر داد و افزود: ما به دنبال گسترش قطب های علمی در کشور خواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه در استراتژی سوم به دنبال توسعه فناوری خواهیم بود خاطر نشان کرد: تجاری سازی یافته های تحقیقاتی و تبدیل علم به ثروت از اهداف مهم پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

نوریان توسعه تحصیلات تکمیلی را از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد برشمرد و گفت: تیم تحقیقاتی ماموریت پیدا کرده تا مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را بررسی نماید و اگر رشته تحصیلی مفید تشخیص داده نشود پذیرش در آن رشته تحصیلی به صفر خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه آموزش در دنیا تغییر کرده است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاکید دارد تا با بازنگری محتوایی دروس به دنبال شیوه های نوین آموزشی می باشد.

 

وی با بیان اینکه مراکز سما در دانشگاه آزاد به دنبال رویکرد مهارت آموزی و آموزش های فنی و حرفه ای است، خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم تا لایه میانی صنایع کشور را که از متخصص و تکنسین خالی است را پوشش بدهیم و نیروهای مورد نیاز کشور را در این حوزه آموزش دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال ایجاد تعامل و هماهنگی با دولت، مجلس و شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم، افزود: هم اکنون ما با وزارت علوم و وزارت بهداشت تعامل خوبی داریم.

 

وی گفت: تاکید بر گسترش و تعمیق مطالعات در حوزه علوم انسانی و پرداختن به پژوهش های بنیادی از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

 

نوریان  ترویج تمدن و فرهنگ ایرانی اسلامی را از ابتکارات علمی در این دوره از دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه استنفورد به اندازه کشور ایتالیا در اقتصاد جهانی نقش دارد در حالی که 16 هزار دانشجو دارد، گفت: دانشگاه آزاد به خاطر یک میلیون و ششصد هزار دانشجویی که دارد باید نقش پررنگ تری در ساختار اقتصادی داشته باشد.

 

وی افزود: بودجه تحقیقاتی دانشگاه آزاد در سال 96 از 600 میلیارد تومان به 1000 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است و امیدواریم در بین 100 دانشگاه برتر جهان قرار بگیریم.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 630859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha