به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج جامعه زنان کشور، نرگس حمزه با اشاره به فعالیت ۳ هزار مهد کودک در کنار مساجد، اظهار کرد: با وجود این تعداد مهدکودک، طبق اعلام نیاز استانها، امکان افزایش این مهدها وجود دارد، بر این اساس مناسبترین گزینه برای تربیت کودکان، ایجاد مهد در مساجد است تا کودکان با حضور مربیان معتقد به موازین اسلامی و مسلط به روشهای تربیت اسلامی، در مسیر صحیح تربیت انقلابی قرار گیرند.
وی گفت: دهه آخر ماه شعبان که به نام دهه تکریم و غبارروبی مساجد نام گذاری شده است، فرصت دوبارهای برای توجه به فعالیتها و اثرگذاریهای مساجد در حوزه کودک است.
کارشناس مهدهای قرآن مساجد سازمان بسیج جامعه زنان کشور، درباره اهداف راه اندازی این مهدهای قرآنی، گفت: هدف از راهاندازی این مهدها این بود که کودکان با محیط مساجد بیشتر آشنا شوند و با قرار گرفتن در فضای معنوی آنها در کنار بالابردن مهارتهای فردی خود با مساجد نیز انس یابند.
حمزه با اشاره به اینکه برخی از مساجد فضای لازم برای تاسیس مهد قرآن را ندارند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مهدهای قرآنی باید با محوریت مساجد فعالیت کنند، لازم است که مربیان علاقمند به کار در آنها تا حد امکان در نزدیکی مساجد و یا حسینیههای مجاور مساجد اقدام به تاسیس مهدهای قرآنی کنند و به مناسبتهای مختلف در زمان برگزاری نماز جماعت و یا ایام مذهبی خاص، کودکانی را که در این مهدها حضور دارند را به مسجد ببرند تا انس با مساجد برای آنها نیز اتفاق بیفتد.
وی گفت: اکنون حدود ۲ هزار مربی آموزش دیده در این مراکز مشغول تدریس هستند و بقیه مربیان نیز که شرایط لازم را دارند اما تحصیلات مرتبط را ندارند به عنوان کمک مربی در آنها مشغول فعالیت هستند.
این کارشناس مهدهای قرآن مساجد سازمان بسیج جامعه زنان کشور، نیز درباره کتابهای آموزشی این دوره ها، اظهار کرد: در سالهای اول کتاب «انس با قرآن» آموزش داده میشد که علاوه بر آشنایی با قرآن، مفاهیم آیات الهی نیز بررسی میشدند اما از سال 93 به بعد آموزشهایی مشابه آموزشهای رسمی مانند فراگیری علوم و ریاضی و آشنایی با حروف الفبا نیز به این سیستم آموزشی وارد شدند و در حال حاضر 12 جلد کتاب در این مقطع آموزش داده میشود.
حمزه با اشاره به اینکه کودکان شرکت کننده در دورههای آموزشی مهد مساجد نیز گواهی پایان دوره دریافت میکنند، اضافه کرد: در سال ۱۳۹۶ برای حدود ۲ هزار کودک در این مقطع گواهی پایان دوره صادر شد که به جز شهر تهران، بیشترین گواهی برای استان خراسان رضوی با ۳ هزار و 120 نفر، استان اصفهان با ۲ هزار و 600 نفر و فارس با بیش از 900 نفر بالاترین رقم دریافت گواهینامه را از آن خود کردند.
نظر شما