به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 6 خرداد ) در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، با اشاره به اینکه مذهب و دین می تواند در امنیت، آرامش و رفاه مردم تأثیرگذار باشد، گفت: طبیعتا با این نگاه باید در خصوص ترویج معروفات و مقابله با منکرات تلاش و همکاری کرد.
محمدی، قوام و دوام جامعه اسلامی را بستگی به میزان تحقق امر به معروف و نهی از منکر دانست و اظهار داشت: بر اساس تکلیف دینی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باید تلاش کند تا زمینه امنیت اخلاقی و اجتماعی در حفظ و تحکیم باورهای دینی گسترش یابد.
معاون اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: در بحث امر به معروف و نهی از منکر هیچ گاه نباید نگاه تقابلی داشت.
وی با اشاره به اینکه بیان معایب و اشکالات منکرات هم ضرورت دارد و اما به روش خاص آن، یادآور شد: اگر فرهنگ غنی ما رنگ عوض کند، حیات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و هویت ملی نیز دچار خودباختگی خواهد شد.
محمدی، تاکید کرد: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باید در همه ادارات استان بیش از پیش فعال باشد و نماینده این ستاد به صورت جدی تر پیگیر موضوعات مربوطه در ادارات بوده و گزارشات خود را در این زمینه ارائه دهند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: براین باوریم و سعی ما هم براین است که با هم افزایی توانمندی های فکری برای عرصه فرهنگی، عبادی و اجتماعی به کار گرفته شود تا با همدلی، همراهی، محبت و دوستی بتوان ارزش های دینی را تقویت کرد.
محمدی، با بیان اینکه حکومت ما حکومت دینی بوده دستورالعمل مبانی آن مبتنی بر مبانی اعتقادی و کتاب قرآن است، اضافه کرد: همه موظف هستیم که زمینه و بستر را برای آشنایی با درک مفاهیم قرآنی فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم از بداخلاقی ها و بدرفتاری ها نگران می شوند، گفت: اگر ارزش های اخلاقی و رفتاری در جامعه بیشتر مورد توجه باشد، امنیت اجتماعی به خوبی محقق می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای تحقق و عملی کردن شعائر دینی دانست و گفت: باید ریشه معضلات را شناخت و برای پیشگیری عوامل بازدارنده را به کار گرفت.
نظر شما