حجت الاسلام حسن روحانی، امام جمعه بابل، امروز (7 خرداد) درباره معنای میهمان پروردگار متعال بودن در ماه مبارک رمضان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: معنای میهمانی پروردگار متعال بسیار زیبا است و تعبیر شیرینی دارد.
وی افزود: کسی که دعوت می شود، مورد اکرام و تکریم، قرار می گیرد چرا که کسی که شما را دعوت می کند در نگاه میزبان، بسیار عزیز است و هزینه می کند و وقت می گذارد.
حجت الاسلام روحانی اظهار کرد: پذیرایی و میهمانی در منزل شخص معمولی، ارزش بسیاری دارد اما در مقایسه میهمان خدا بودن، بسیار عظیم تر به شمار می آید.
وی بیان کرد: عنوان میهمانی، کلمه ارزشمندی است که خدا برای عباد، به ظهور رساند و این امر، قداست ویژه ای دارد.
حجت الاسلام روحانی ابراز کرد: در یک شهر، هنگامی که یک شخص بزرگ، میهمانی می دهد و یا در کشور یک شخصیت کشوری، میهمان دعوت می کند بسیار ارزشمند و مهم به شمار می آید اما میزبان که خدا باشد، امری بسیار متعالی و عظیم تر از دیگر مهیمانی ها است.
وی گفت: در نگاه خدا، عزیز هستیم چرا که بزرگ بزرگان و کسی که، بزرگتر از او وجود ندارد، ما را به میهمانی دعوت کرد و این امر، بیانگر بزرگی و ذات ارزشمند پروردگار متعال است.
حجت الاسلام روحانی اظهار کرد: ماه رمضان ماه میهمانی خدا است چرا که نشان دهنده رحمت و علاقه مندی به عبادت کنندگانش است.
وی بیان کرد: پروردگار، لطف و رحمت خود را به همه، نشان داد و میزان ارزش گذاری و نگاه والای او به بندگانش است که در یک ماه از غذاهای مختلف یعنی لطف و رحمت خود به عباد، عنایت می کند.
حجت الاسلام روحانی درباره اینکه چه افرادی می توانند خود را میهمان خدا بنامند و افراد مشمول آن، ابراز کرد: میهمانی خدا به طور یقین آدابی دارد و همانطور که بزرگی، دعوت به میهمانی می کند، آدابی دارد و باید به میزبان و خوان او، احترام گذاشت و ادب را در کنار سفره وی، رعایت کرد.
وی گفت: در میهمانی نباید مایه نگرانی میزبان را ایجاد کرد و احترام وی را به بهترین صورت ممکن، حفظ نمود.
حجت الاسلام روحانی اظهار کرد: آداب میهمانی خدا، عدم گناه و تخلف نکردن از فرامین ایزد یکتا است و رعایت این آداب، بهترین ضیافت در نزد خدا را فراهم می کند.
وی بیان کرد: بی احترامی و بی نزاکتی نباید در میهمانی، صورت گیرد و احترام صاحبخانه باید رعایت شود.
نظر شما