به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، بهرام بهرامی، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان امروز (8 شهریور) در نشست خبری در بندرعباس اظهار داشت: این همایش با حضور سرمایه گذاران کشورهای همسایه و سرمایه گذاران داخلی به میزبانی هرمزگان در بندرعباس برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این همایش سال 91 با هدف جذب سرمایه های خارجی برگزار می شود، افزود: در مرحله اول این همایش سرمایه گذاران کشورهای همسایه و در مراحل بعدی سرمایه گذاران سراسر جهان در آن حضور خواهند داشت.
بهرامی در ادامه با اشاره به وضعیت سرمایه گذاری در استان، اذعان کرد: تا پیش از روی کار آمدن دولت نهم به دلیل وضعیت قانون سرمایه گذاری خارجی متاسفانه سرمایه گذاری در این بخش رشد چندانی نداشت که پس از آن با اصلاح قوانین و آیین نامه های مربوطه، شاهد رشد سرمایه گذاری در این بخش بودیم.
وی افزود: طی سال های 85 و 87 استان هرمزگان به ترتیب رتبه های اول و دوم جذب سرمایه گذاری خارجی را به خود اختصاص داد.
بهرامی ادامه داد: در سال 89 نیز از نظر میزان حجم سرمایه گذاری خارجی، هرمزگان در بین استان های کشور رتبه سوم را به دست آورد.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یادآور شد: حجم سرمایه گذاری در استان طی سال گذشته حدود 350 میلیارد تومان بوده است و پیش بینی می شود با ایجاد ساز و کارهای مناسب این رقم در سال جاری به 2 برابر افزایش یابد.
وی در ادامه به اعتبارات ملی استانی سال 90 اشاره کرد و بیان داشت: حدود 500 میلیارد تومان اعتبار ملی و 345 میلیارد تومان اعتبار استانی در سال جهاد اقتصادی به هرمزگان اختصاص یافته است.
بهرامی افزود: از این میزان اعتبار 104 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات هزینه ای است که رشد 57 درصدی را نشان می دهد.
وی اضافه کرد: 187 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی با 54 درصد رشد و 54 میلیارد تومان نیز مربوط به اعتبارات ملی استانی شده با 16 درصد رشد است.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی هرمزگان ادامه داد: سازمان آموزش و پرورش با جذب 270 میلیارد تومان بیشترین سهم را از اعتبارات ملی به خود اختصاص داده است.
بهرامی افزود: استانداری، اداره کل گمرک و اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی تربیتی از جمله دستگاه هایی هستند که بیشترین میزان اعتبارات استانی را در سال جاری جذب کرده اند، اداره کل راه و ترابری نیز در صدر اداراتی است که بیشترین میزان اعتبارات عمرانی را به خود اختصاص داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد موفق دولت در بخش درآمدهای استانی، خاطرنشان ساخت: در سال 84 درآمدهای استانی 100 میلیارد تومان بود که در پایان برنامه چهارم توسعه به 357 میلیارد تومان و در سال 89 به 473 میلیارد تومان افزایش یافت.
بهرامی افزود: در بخش درآمدهای ملی سهم استان از یک هزار و 600 میلیارد تومان در آغاز برنامه چهارم به سه هزار و 500 میلیارد تومان در سال 89 رسید.
وی اضافه کرد: در بحث اشتغال، نرخ بیکاری در آغاز برنامه چهارم در استان 1/12 درصد بود که در پایان برنامه به 9/6 درصد رسید.
بهرامی با بیان اینکه بیش از 70 درصد درآمدهای استانی مربوط به درآمدهای مالیاتی است، تصریح کرد: با نظارت بر چگونگی دقیق هزینه کرد اعتبارات دستگاه های اجرایی و جلوگیری از برخی از ریخت و پاش ها، اعتبارات هزینه ای در استان به صورت محسوسی کاهش یافته است.
وی گفت: عمده درآمدهای ملی معادل 97 درصد مربوط به درآمد گمرکات استان است.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان با اشاره به طرح تحول اقتصادی اذعان کرد: محور کلیدی طرح تحول اقتصادی با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها از سال گذشته در کشور آغاز شد که نتایج مطلوبی را به دنبال داشته است.
بهرامی افزود: تاکنون 372 هزار سرپرست خانوار در استان در سامانه طرح هدفمندی یارانه ها ثبت نام کرده اند که طی هفت مرحله 447 میلیارد تومان به حساب آنها واریز شده است.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت سهام عدالت در استان، اظهار داشت: از جمعیت یک میلیون و450 هزار نفری استان، یک میلیون و 75 هزار نفر مشمول دریافت این سهام شدند که حدود یک میلیون نفر تاکنون نام نویسی کرده و برگه سهام خود را دریافت کرده اند.
بهرامی افزود: از این تعداد 499 هزار نفر سود سهام خود را دریافت کرده اند.
پایان پیام/
نظر شما