حجت الاسلام قدرت الله خرم روز، مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، انقلاب اسلامی را مدیون زحمات حضرت امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) حق حيات، آزادگی و استقلال به ما داده و مديون او هستيم.
خرم روز، اظهار داشت: وجود صفات امام علاوه بر صفاتی بود که در بزرگان حوزه علميه وجود داشت و در علم و دانش يگانه دوران، در فقه، اصول و فلسفه نیز بی نظير بود.
وی یادآور شد: درحوزه عرفایی بزرگ نظیر آيت الله بهجت و بهاء الدينی بودند، اما کرسی اخلاق امام مثال زدنی بود و شهيد مطهری می گفت: روزشماری می کنم تا به درس اخلاق امام برسم و روح اخلاقی ایشان مرا يک هفته متحول می کند.
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: امام جامع الابعاد، عالم، انديشمند، عارف و فيلسوفی مثل امام وجود نداشته و در واقع ابشان حقيقتی ناشناخته است.
وی خاطرنشان کرد: فرياد امام جوانان را انقلابی کرد و می گفت: «اگر فرودگاه به فرودگاه بگردم، حرفم را می زنم» و ادای تکليف و شجاعت را ما از امام آموختيم.
خرم روز، با اشاره به اینکه امام خمينی (رحمه الله نعالی علیه) بزرگترين ، اثرگزارترين و محبوب ترين شخصيت دوران معاصر است، عنوان کرد: پس از انبياء و ائمه اطهار (عليهم السلام) مرجع تقليدی به جامعيت و خصوصيات والای ایشان نيامده که تا اين حد در عمق فکر و جان مردم محبوبيت پيدا کند.
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) را دين شناس و محبوب مردم دانست و اضافه کرد: فقاهت و دين شناسی امام به گونه ای در وجود او مشهود بود که مورد تایید همه فقهاء و متخصصين علوم اسلامی شد.
وی ضمن تاکید بر اینکه امام قيام خود را با عشق آغاز و گفتار و رفتار الهی ایشان دل ها را مجذوب خود کرد، ادامه داد: ايمان و استقامت کم نظير امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) گام ها و دست های توانا را به حرکت درآورد.
خرم روز، به سيره عملی امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) اشاره و تصریح کرد: رمز محبوبيت حضرت امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) بین مردم تقوی، صداقت و ساده زيستی و در عين حال شجاعت بی نظير ايشان بود.
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، ابراز داشت: امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) در بسياری از آثار خود از جملاتی استفاده كرد كه بسياری از اين كلمات شبيه كلمات معصومين(علیهم السلام) است.
وی ادامه داد: كتاب ها و تاليفات عرفانی امام نشان از عرفان بالای ایشان به عنوان يكی از شخصيت هایی كه در اين دهه از بنيانگذاران عرفان و فلسفه در حوزه بود، دارد.
خرم روز، با بیان اینکه امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) نخستين گام ها در راه انقلاب اسلامی را از حوزه های علميه برداشت، یادآور شد: این پیر فرزانه با تدريس مباحث مذهبی و سخنرانی درباره نقش مذهب در اداره جامعه برای طلاب جوان، زمينه ذهنی را برای ترويج اين مباحث در كل جامعه از طريق اين طلاب فراهم کرد.
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، خاطرنشان کرد: روحيه انقلابی و پایبندی شديد امام به مسئوليت روحانيت در قبال جامعه باعث شد كه به برنامهها و اقدامات ضد ملی و اسلامی رژيم ديكتاتور به صورت علنی اعتراض و مردم را نسبت به عواقب ناگوار اين برنامه ها هشيار کند.
وی گرامی داشت باشکوه سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را یک ضرورت دانست و گفت: پيروی از ولايت فقیه، تنها راه ادامه آرمان های امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) است.
خرم روز، يكی از زيباترين اثر وجودی امام خمينی (رحمه الله تعالی علیه) را احيا معنويت و ارزش های مكتب حيات بخش اسلام از جمله انتظار فرج دانست و گفت: طبق نظر تحليل گران اين موضوع، زيربنای همه موفقيت ها، خدمات بزرگ و بی نظير امام به اسلام و مسلمين و عامل اصلی پيروزی انقلاب اسلامی ايران بوده است.
نظر شما