به گزارش خبرگزاری شبستان ،در جهان غرب پایه های اقتصاد بر مکاتبی چون امانیسم، لیبرالیسم، نئولیبرالیسم، مدرنیسم و...قرار دارد و جوامع غربی به سمت و سوی انسانمحوری، فردگرایی و لذتمداری کشیده شده است. اقتصاد اسلامی در مقابل اقتصادهای کمونیستی و سرمایهداری، اقتصادی آخرتاندیش و خدامحور است و توسعه ارزشهای اخلاقی مانند برادری، صداقت، عدالت، احسان، محبت و ایثار و... را در ساحتهای مختلف فرهنگ،اجتماع و حکومت مد نظر قرار میدهد؛ بیشک تبیین این وجوه افتراق برای مخاطبان نورسته جوان موضوعیت خواهد داشت،ضمن اینکه بررسی جریان شناختی تاریخی سیر اقتصاد مغرب زمین، نقد مبانی معرفتی آن و نیز تبیین آسیبها و تهدیدهای احتمالی آن برای کشورمان موضوعی کماهمیت نخواهد بود.
نویسنده در این کتاب و در قالب پنج مقاله«درباره مدرنیته»،«بحران کنونی سرمایهداری جهانی»،«آیا انقلاب اسلامی ایران، بسط انقلابهای فرانسه و روسیه است؟»،«انقلاب اسلامی ایران از منظر حکمت معنوی تاریخ»و«جنگ نرم و رسالت امروز ما» میکوشد مباحثی اندیشهای درباره نسبت اقتصاد با فرهنگ و سیاست به زبان نسل امروز جامعهمان بیان دارد و در این رهگذر به مهمترین شبهات جریانهای غربگرا در این باره پاسخ گوید.
کتاب «گفت و گو با امروز تاملاتی در نسبت اقتصاد با فرهنگ وسیاست» اثر«شهریارزرشناس» را انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی چاپ و روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما