خبرگزاری شبستان – مازندران
امشب، شب قدری است که ملائک برای نوشتن سرنوشت انسان ها به زمین می آیند تا مقدرات یک سال را به نگارش درآورند.
در شب قدر، افراد کنار یکدیگر در مساجد و حسینیه ها می نشیند و با خواندن دعاهای مخصوص این شب و گفتن «العفو، العفو»، آمرزش گناهان خود را از خدا طلب می کنند.
انبوهی از مردم در شب قدر در مساجد، حضور دارند و بهترین ها را از خدا طلب می کنند و چه نیکوست که علاوه بر خود به یاد دیگران نیز بود به ویژه ظهور حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را طلب کرد.
شب زنده داری در شب قدر و تلاوت قرآن و دعاهای ذکر شده در این شب باید مورد توجه باشد و با صفای قلب و خلوص نیت در اینگونه مراسم، حضور یافت و چه بسا دعا برای دیگران، گره گشای مشکلات ما نیز شود.
مشاهده قرآن بر سر گرفتن و با واسطه قراردادن این کتاب الهی و همچنین ائمه معصومین(علیهم السلام) باید برای خود، طلب عفو و بخشش از گناهان و به ویژه از حق الناس نمود.
معجزه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در شب های قدر بر سرها قرار می گیرد اما متاسفانه شان این کتاب وحیانی آنچنان که شایسته آن است، حفظ نمی ماند چرا که به دفعات متعدد از سرها بر زمین می افتد به ویژه از سوی کودکانی که توان و قدرت برسرگرفتن قرآن را ندارند.
در شب قدر نمی توان گفت که چه افرادی مورد بخشش خدا قرار می گیرند زیرا از روی ظاهر نمی توان به باطن اشخاص، آگاه شد و این پرودگار متعال است که افراد نیکوکار و بدکار، پرهیزگار و ظاهربین و ... را از یکدیگر، متمایز می سازد.
شب زنده داری و حضور در مراسم شب قدر، خوب است اما خوب تر، نگهداری خوبی های این شب و قدر دانستن این شب است و درس گرفتن از اینکه چه افرادی، قادر به درک این شب نشدند و مرگ، به آنها فرصت بخششی دیگر را نداد.
یادداشت: معصومه علیزاده
نظر شما