مسئله حجاب در ایران سیاسی نیست/ بانوان بی حجاب دهن کجی به اسلام نمی کنند

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت حجاب گفت: حجاب سیاسی نیست و هزاران نفر در حال احیا گرفتن هستند و این بد حجابی دهن کجی به دین نیست چرا که اگر دهن کجی بود این همه شاهد حضور خانم ها در مراسم احیا نبودیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بامداد جمعه (26 خرداد) در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: امشب پنج مناسبت خودش را در شب قدر نشان می دهد که باید از آن بهره ببریم.

وی گفت: یکی از آنها نزول قرآن کریم است که در سوره دخان و قدر به آن اشاره شده و اصل و حقیقت قرآن از ماه مبارک رمضان و شب قدر به پیامبر(ص) نازل شده است.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: امشب شب تعیین پرونده و سرنوشت است، هر سالی یک مبدا دارد مثل مهرماه که اول سال تحصیلی است و ماه رمضان و شب قدر شب آغاز زندگی یک ساله انسان است که در این شب در پرونده اعمال دیده می شود.

وی گفت: این پرونده به جبر تهیه نمی شود، بلکه به ظرفیت هر انسان این پرونده تهیه می شود که باید توجه داشته باشیم، البته این پرونده بسته نمی شود و ممکن است کم و زیاد شود.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی گفت: شب قدر ویژه اسلام نیست و از زمانی که حضرت آدم به زمین آمد شب قدر نیز مشخص است که به وسیله آن تقدیر هر انسان مشخص شود.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: در این شب فرشته ها روی زمین می آیند و این فرشته ها در یک جای مشخص نیز قرار نمی گیرند و در همه جا هستند.

وی عنوان داشت: چهارمین مناسبت شب ولی و حجت خداوند است و این شب قدر، شب ولی خدا و معصوم است که باید همواره توجه شود.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان اینکه شب قدر قبل از شهادت حضرت علی(ع) هم مطرح بوده است گفت: پنجمین مناسبت هم شهادت حضرت علی(ع) است و در این شب کلمات و سخنان حضرت علی(ع) نیز مطرح می شود و دست تقدیر بر این بود که در یک شب مقدس از دنیا برود.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به انتظارات حضرت علی(ع) از جامعه گفت: ما همیشه از معصومین انتظار داریم که حاجات ما را روا کنند، اما یک بار هم فکر کرده ایم که معصومین(ع) و حضرت علی(ع) از ما چه انتظاری دارند؟

وی تصریح کرد: در نامه 31 نهج البلاغه حضرت علی(ع) بیش از 120 انتظار خود را از جوانان مطرح می کند که باید جوانان ما بخوانند و توجه کنند و ایشان در خطبه 192 خود نیز 110 انتظار را مومنان بیان کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به نامه 45 نهج البلاغه گفت: در این نامه حضرت چهار انتظار را بیان کرده اند که نخستین آن تقوا و خداترسی است و باید این توصیه حضرت علی(ع) را توجه کنیم.

وی تصریح کرد: امام صادق(ع) در این زمینه می فرمایند که عمل کم ولی با تقوای زیاد بهتر از عمل زیاد ولی با تقوای کم است، بی تقوایی این است که انسان راحت در صحنه گناه لغزش داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت حجاب گفت: حجاب سیاسی نیست و هزاران نفر در حال احیا گرفتن هستند و این بد حجابی دهن کجی به دین نیست چرا که اگر دهن کجی بود این همه شاهد حضور خانم ها در مراسم احیا نبودیم، خواهران توجه کنند که حجاب آنها کمک به مصونیت کشور است.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: انتظار دوم حضرت علی(ع) تلاش است، تلاش دینی، اقتصادی، اجتماعی و... امر مهمی است که باید مد نظر باشد، با تلاش باید بهترین باشیم و به دیگران هم کمک کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی گفت: ما مخالف فضای مجازی نیستیم اما فضای مجازی ذهن را سخیف بار می آورد و جوان ما باید مطالعه داشته باشد تا اگر در بین دو نفر قرار گرفت بتواند از دین خود دفاع کند.

وی گفت: کنترل زبان و اراده قوی، عفاف و حجاب و... از دیگر انتظارات حضرت از ما است که باید توجه کنیم و قبل از آنکه بخواهیم در پای مصائب اهل بیت(ع) بنشینیم پای کلمات حضرت نیز بنشینیم و توجه داشته باشیم.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت علی(ع) به ادب و علم تاکید دارند، چرا این داعشی ها اینگونه مردم را می کشند، فقط به خاطر جهل است و باید مراقب باشیم گرفتار جهل نشویم.

کد خبر 635949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha