جایزه داستان کوتاه دفاع مقدس جایگاه ویژه‌ای در میان نویسندگان دارد

احمد اکبرپور گفت: به اعتقاد من جشنواره‌ها و جوایز ادبی همواره به مخاطبان خود کمک می‌کنند و در این میان جایزه یوسف به سبب برخورداری از معیارهای شفاف داوری، جایگاه ویژه‌ای دارد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد اکبرپور  از روابط مخرب و زد و بندهای شخصی به عنوان آفت جشنواره‌های ادبی نام برد و تاکید کرد: برگزاری هر جشنواره‌ای همانند راه رفتن بر روی لبه تیغ شمشیر است و اگر مسؤولان اجرایی به جای در نظر گرفتن معیارهای ادبی به روابط و سلایق شخصی خود بها دهند، جشنواره از کارکرد اصلی خود دور می‌شود.


وی با کم اهمیت دانستن ارزش مادی جوایز یادآور شد: ارزش ریالی هر جایزه‌ای در برابر میزان اعتبار و تشخصی که آن برای نویسنده دارد، مساله کم ارزشی است که می‌توان به راحتی از آن صرف نظر کرد.
به اعتقاد اکبرپور کارکرد اساسی جوایز ادبی کمک به رشد کتابخوانی در کشور و قدرشناسی معنوی از نویسندگان توانمند است.


این نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به اهمیت طنز در میان آثار ادبی دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در حقیقت طنز مجرایی برای بیان حرف‌های انتقادی، سازنده و گاه گزنده است که این خصوصیات می‌تواند فضایی تازه در عرصه ادبیات دفاع مقدس ایجاد کند.


اکبرپور درگفت‌وگو با ستاد خبری چهارمین جایزه داستان دفاع مقدس(یوسف) استقبال از رمان را نسبت به داستان کوتاه بیشتر دانست و گفت: ناشران و مخاطبان همواره ترجیح می‌دهند که به جای پرداختن به داستان کوتاه، رمان منتشر کنند و بخوانند و به همین دلیل برگزاری جایزه یوسف را گامی در جهت ارتقاء داستان کوتاه در ایران می‌دانم.

 

گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این مسابقه آثار خود را تا پایان آذر ماه به پست‌الکترونیکی yoosef4@gmail.com و یا آدرس تهران. خیابان شهید بهشتی. خیابان سرافراز. کوچه حق‌پرست. پلاک 18. بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس. طبقه 4. معاونت ادبیات و انتشارات ارسال کنند.

پایان پیام/

 

کد خبر 6391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha