مهم‌ترین رسالت دهه کرامت، تعالی اخلاقی جامعه است

خبرگزاری شبستان: مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، گفت: مهم‌ترین رسالت دهه کرامت، تعالی اخلاقی جامعه است.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانو‌ن‌های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی در پنجمین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت که امروز (13 تیرماه) در وزارت کشور برگزار شد، گفت: کار و فعالیت در شوراهای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت و شوراهایی مانند این شورا، مهم و ارزشمند است و باید آن را جزو برنامه‌های مهم اداری و کاری خود بدانیم.

 

وی با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) افزود: هر کدام از ما، پیش، حین و پس از جلسات شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت باید متوجه اهمیت وظیفه و فعالیت خود باشیم و خروجی جلسات مشورتی و کارشناسی در دستگاه‌های متبوع را در نشست‌های این شورا مطرح کنیم.

 

مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، خاطرنشان کرد: اخلاق فردی، مهم‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای است که در صورت غفلت از آن سایر سرمایه‌های بشری در معرض آسیب و تهدید قرار می‌گیرند.

 

سلیمانی گفت: بحران‌ مسایل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نظامی، چهار بحران همیشگی جوامع بشری در طول تاریخ بوده اند و آن چیزی که می‌تواند ما را از این بحران‌ها نجات دهد و به سرمنزل مقصود برساند، اعتلای اخلاقی است.

 

وی با بیان اینکه بحران اخلاقی مهم‌ترین و ریشه سایر بحران‌های جامعه است، اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با وجود درگیر بودن با انواع بحران‌ها در جامعه خود فرمودند «من آمده‌ام تا مکارم اخلاق را ارتقا دهم».

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مطالعات و پژوهش‌های خود درباره شیوه‌های پیامبر اسلام (ص) در جذب مردم، اضافه کرد: تا زمانی که روش‌های سازنده اخلاقی را در جامعه رعایت نکنیم، در کار خود موفق نخواهیم بود بنابراین مهم‌ترین رسالت دهه کرامت، تعالی اخلاقی جامعه است.

 

ارباب سلیمانی با تشکر از فعالیت‌ها و تلاش‌های وزارت کشور و نمایندگان آن در نشست‌های شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، گفت: موضوع دهه کرامت در نشست استانداران با حضور وزیر کشور به خوبی مطرح نشده است، بنابراین اول تقاضا می کنیم تا وزارت کشور، تدابیر لازم را برای طرح این موضوع در آن نشست اتخاذ کند، و دوم اینکه این وزارتخانه از فرصت نشست‌های دوره‌ای شوراهای اسلامی، استانداران، فرمانداران و دهیاران برای معرفی برنامه‌ها،‌ رسالت و اهداف دهه کرامت استفاده کند زیرا این ظرفیت می‌تواند موجب گسترده شدن و مردمی‌تر شدن جشن‌های این دهه شود.

 

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان دستگاه‌ها، منظم‌تر و با آمادگی بیشتر در جلسات شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت شرکت کنند تا خروجی این جلسات، بهتر و سازنده‌تر باشد.

 

مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به اهمیت فضای مجازی در عصر حاضر بیان کرد: باید کارگروه فضای مجازی با محوریت این شورا و فعالیت مستمر و مفید نمایندگان دستگاه‌های عضو آن تشکیل شود و جلسات آن به سرعت و با هدف استفاده بهینه از امکانات موجود برگزار شود.

 

ارباب سلیمانی در بخش پایانی سخنان خود اهمیت برگزاری جشن‌های دهه کرامت با محوریت مردم‌ را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های مرتبط با موضوع دهه کرامت، استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی را جزو اولویت‌های برنامه‌های خود درباره دهه کرامت قرار دهند.

 

وی وحدت‌آفرینی، غنی‌سازی، انسجام و تنوع برنامه‌ها را جزو شرایط اثرگذاری برنامه‌های دهه کرامت خواند و خاطرنشان کرد: غنی‌سازی برنامه‌های دهه کرامت جدی گرفته شود و به اجرای برنامه‌ها در سطح تبلیغی بسنده نشود بلکه با مخاطب شناسی، جنبه‌های فکری و اعتقادی نیز مورد توجه باشند.

 

 

 

کد خبر 639761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha