به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه اول نماز جمعه در تعریف تقوا و نقش آن در زندگی انسان ها گفت : تقوا یعنی در چارچوب بودن و در حریم خدا عقد بستن و پروا داشتن از خداوند.
وی کار حرام انجام ندادن در سخن گفتن ، نگاه کردن ، کار و درآمد داشتن وحتی در دشمنی و دوستی کردن را نشانه تقوا دانست و افزود: کسی که تقوا دارد خودش را بنده خدا می بیند و خودش را آزاد نمی بیند می داند که مملوک است و مخلوق. یعنی هم مالک دارد و هم خالق .خالق و مالکی که همواره با اوست پس کارخلاف نمی کند .
خطیب نماز جمعه تهران افزود: کسی که تقوا دارد هم خودش در مسیر تقوا حرکت می کند. هم ازخدا طلب مغفرت می کند.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در ادامه با اشاره به آیات سوره حمد و مراتب آغاز نماز تاکیدکرد: وقتی نماز را با بسم الله الرحمان الرحیم آغازمی کنیم و خداوند را با اسماء جلالیه صدا می کنیم به سوی نور حرکت می کنیم.
خطیب نماز جمعه تهران درادامه تفسیر آیات سوره حمد افزود: رحمان یعنی رحمت واسعه خدا.یعنی سفره ای به وسعت کائنات گسترده است وهمه سر این سفره نشسته ایم.
صدیقی با تاکید براینکه حتی کفارهم بر سفره رحمت خدا نشسته اند گفت : در این میان اما خداوند با بعضی ها رفاقت هایی هم دارد.
وی در تبیین این سخنان افزود: وقتی خداوند به ما پیامبر، قرآن ، امام علی (ع) و یازده الگوی کامل داده ، یعنی اینکه با ما رفاقت دارد.
خطیب نمازجمعه تهران پیروزی انقلاب اسلامی و برقراری نظام جمهوری اسلامی را نشانه رفاقت خداوند با مردم ایران دانست وافزود: خیلی ها انقلاب کردند اما موفق نشدند. خیلی ها موفق شدند اما دستاورد حداقلی داشتند. نفوذشان ، قدرتشان ، بردشان اینقدر نبود. پس خدا ما را دوست داشته که به ما این نظام را هدیه داده. ما رفیق خداوند هستیم که مسجد می رویم . نمازجمعه می آییم. سهم امام می دهیم. از ربا خوار و رباخواری متنفریم. رشوه خواری نمی کنیم.گرسنگی می کشیم اما حرام نمی خوریم. اینها همه نعمت خداوند است.
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به آیه «ایاک نعبد و ایاک نستعین » افزود: این آیه یعنی همه نزد خداوند هستیم .کسی را وصف می کنیم که نزد او هستیم.
نظر شما