کانون های مساجد باید تقویت شوند/در بحث فرهنگی نمی توانیم سلبی برخورد کنیم

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت اهواز، بر تقویت و حمایت از کانون های مساجد خوزستان تاکید کرد و اظهار داشت: در بحث فرهنگی نمی توانیم سلبی برخورد کنیم بلکه باید به صورت ایجابی در این خصوص کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، امروز (18 تیر) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به تعبیر آتش به اختیار که از سوی مقام معظم رهبری در ماه رمضان مطرح شده، گفت: این تعبیر جدیدی بود اما محتوای جدیدی نبود و از قبل هم انجام می شد.

 

وی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مسائل فرهنگی بود نه سیاسی، یعنی اگر کسی بخواهد از این تعبیر یک برداشت سیاسی و سوء استفاده سیاسی داشته باشد خلاف فرمایشات ایشان است، افزود: باید از فعالیت های خودجوش حمایت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه کارهای خوبی در بخش های مختلف در حال انجام است، اضافه کرد: فعالیت گروه های جهادی و تیم های پزشکی به مناطق محروم، مؤسسات خیریه، صندوق های قرض الحسنه، فعالیت طلبه ها و روحانیون در مساجد و ... همه از  فعالیت ها و حرکت های خودجوشی هستند که در حال انجام است.

 

آیت الله حسن زاده، بر حمایت از مدارس این آموزش و پرورش و دانشجویانی که فعالیت های فرهنگی و عمرانی در مناطق محروم انجام می دهند تاکید کرد و اذعان داشت: آتش به اختیار، مقابله با دولت و وزارت ارشاد نیست بلکه کمک به مجموعه های فرهنگی کشور است.

 

فرماندهی واحدی در مسائل فرهنگی کشور نداریم

وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد باید حمایت و تقویت شوند، طی سال های گذشته در اهواز این کانون ها در سطح کشور نمونه و اول شدند، تصریح کرد: عمده حمایت ها هم مالی است، از این رو باید کار فرهنگی انجام شود تا بتوان اعتباری دریافت کرد و تشویق به ادامه کار شوند.

 

امام جمعه موقت اهواز، با اشاره به اینکه ما فرماندهی واحدی در مسائل فرهنگی کشور نداریم و علاوه بر وزارت ارشاد مجموعه های فرهنگی دیگری هم در حال فعالیت هستند، ابراز کرد: بحث امید به آینده و روحیه نشاط از جمله دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد.

 

وی توضیح داد: مردم ما در سراسر کشور و به خصوص خوزستان باید احساس شخصیت کنند، ما یک خبر منفی را بگوییم این چه اثر مثبتی دارد؟ مدتی است هر چه از خوزستان به مرکز و جاهای دیگر مخابره می شود همه منفی است، ریزگردها، قطعی برق، انتقال آب، نزاع دسته جمعی هر چه هست منفی است.

 

وی ورود خودروهای پلاک اروند را یکی از مواردی دانست که با همه مشکلاتی که در پی داشت، خروجی خوبی برای استان بود، تاکید کرد: در مساله ریزگردها همه وارد شدند، در مساله قطعی برق به میدان آمدند، برخی حرکت ها نمایشی بود تا مردم ببینند مشکلی که برایشان پیش آمده در حال رسیدگی است.

 

آیت الله حسن زاده، با بیان اینکه دولت یازدهم اولین بار طرح 550 هزار هکتاری را اجرایی کرد و با اجرای آن به مردم نسبت به آنچه دارند احترام گذاشته شد، اذعان داشت: آنچه را که سبب می‌ شود مردم احساس حقارت کنند، این است که در کنار منابع عظیم زندگی کنند، اما فقر و محرومیت همچنان وجود دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه در بحث فرهنگی نمی توانیم سلبی برخورد کنیم، یاد آور شد: ما نمی توانیم با ممنوعیت ماهواره مشکل را حل کنیم، یا در بحث فضای مجازی فیلتر کردن راه حل نیست، ما باید به صورت ایجابی در این خصوص کار کنیم.

 

خوزستان ظرفیت بالایی در بخش گردشگری دارد

وی با اشاره به اینکه در خوزستان ظرفیت بالایی در بخش گردشگری داریم اما از آن استفاده نمی کنیم، گفت: طی چند سال اخیر فضای سبر در استان جهش خوبی پیدا کرده و مردم استقبال کردند، وقتی فضای سبز وجود داشته باشد کسی پای ماهواره نمی نشیند؛ هر چه بگوییم ماهواره خوب نیست اما جایگزینی برای آن نداشته باشیم اثربخشی ندارد.

 

امام جمعه موقت اهواز، افزود: ما گردشگری های مذهبی، تاریخی، جنگ و دفاع مقدس، طبیعی را در تمام نقاط استان داریم ولی باید این بخش ها تقویت شود و مسائلی همچون مسیر عبور، رسیدگی به این مناطق، فراهم کردن امکانات رفاهی و ... را باید مد نظر قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه گردشگری استان خوب معرفی شود و درست از آن استفاده کنیم در ایجاد اشتغال مردم منطقه بسیار مفید است، خاطر نشان کرد: صنعت ایجاد شغل نمی کند، صنعت و کشاورزی مدرن ایجاد شغل نمی کند، بلکه امروزه در بخش خدمات می توان ایجاد شغل کرد.

 

وی اظهار کرد: مردم خوزستان نیاز به یک مهربانی دارند و نمی خواهند که استان درجه چندم کشور باشند، این ها با شعار حل نمی شود، هر چه بیاییم جمله امام (ره) را تکرار کنیم که خوزستان دین خود را به سلام ادا کرد و صد مرتبه بیایم درباره خرمشهر صحبت کنیم ولی به وضعیت موجود توجهی نشود فایده ندارد.

 

اصلی ترین مشکل خوزستان توسعه نامتوازن است

آیت الله حسن زاده، با اشاره به اینکه برای ایجاد امید در مردم باید کارهای عملی انجام دهیم، اضافه کرد: کارهایی که باید در خوزستان انجام شود بسیار زیاد است و نیاز به همدلی و صمیمیت مسئولان دارد؛ از هم ایراد گرفتن و سیاست مچ گیری به ضرر مردم است و آسیب می بینند.

 

وی اصلی ترین مشکل خوزستان را توسعه نامتوازن دانست و ابراز امیدواری کرد جلسات شورای فرهنگ عمومی نتایج و خروجی های خوبی را داشته باشد و تصریح کرد: باید برای مردم یک نتیجه ملموس و محسوسی و خروجی را مشاهده کنند و شورای فرهنگ عمومی هم به این ایجاد این فضا کمک کند که مردم استان احساس شخصیت داشته باشند.

 

کد خبر 640724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha