این هشدارهای دوره نامزدی را جدی بگیرید

خبرگزاری شبستان:یک روانشناس ضمن تشریح هشدارهای دوره نامزدی گفت: وابستگی به خانواده و بی‌توجهی به قول‌های دوره نامزدی را جدی بگیرید.

رضا نافع، روانشناس و مشاور خانواده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به هشدارهای دوره نامزدی گفت: نامزدی دوره گذار از خواستگاری به عقد است. این نشانه ها در رفتار نامزدتان حتما آنها را عمیق تر بررسی و یا در مورد ادامه رابطه با نامزدتان با مشاور خانواده صحبت کنید.

 

وی با بیان اینکه وابستگی به خانواده یکی از هشدارهای دوره نامزدی است، بیان کرد: اگر طرف مقابل ما به شدت به خانواده اش وابسته باشد و یا برعکس خانواده اش به او وابسته باشند تشکیل خانواده ای جدید با او به شدت مشکل خواهد بود. زمینه مهم دیگر استقلال، استقلال فکری است. طرف مقابل شما چقدر در افکارش استقلال دارد و از خانواده اش تاثیر نگرفته است.

 

نافع با اشاره به عدم اجرای تعهدات خواستگاری به عنوان یکی دیگر از موارد هشدار در دوره نامزدی تصریح کرد: ما از روی رفتارها می توانیم شخصیت افراد را بشناسیم البته یادتان باشد که ممکن است طرف مقابل تان در شرایط دیگری هنگام خواستگاری تعهداتی داشته باشد و الان شرایط تغییر کرده باشد. در این مواقع رفتارهای دیگر نشان می دهد که نامزد ما خوش قول هست یا خیر.

 

این روانشناس با بیان اینکه دروغ بودن حرف های خواستگاری یکی دیگر از موارد هشداردهنده در دوره نامزدی زوج ها می باشد، افزود: دروغ بودن حرف های دوره خواستگاری واقعا یک زنگ خطر است و ادامه دادن با چنین فردی می تواند عواقب سختی داشته باشد.

 

این مشاور خانواده اظهار کرد: بی توجهی به قول ها نیز از مواردی هست که زوج ها باید در دوران نامزدی به آن توجه داشته باشند، اینکه هر طرف چقدر به قول هایش وفادار است تا حدودی نشان می دهد که در زندگی آینده تا چه میزان به زندگی و حرف هایی که می زنند، متعهد است البته جمیع شرایط را باید در نظر گرفت.

 

وی با اشاره به اهمیت ندادن به قرارها در دوره نامزدی اظهار کرد: بی نظمی و تاخیرهای مکرر نامزدتان را جدی بگیرید، شاید نشانه بی مسئولیتی وی باشد.

 

وی با توصیه به زوج های جوان برای زندگی بهتر اظهار کرد: باورهای غلط و انتظارات نادرست را رها کنید مانند اینکه همسرم را تغییر می دهم یا همین که هستم.

 

وی با بیان اینکه احترام خانواده همسرتان را خدشه دار نکنید، افزود: همسرتان را در موقعیتی قرار ندهید که مجبور به انتخاب میان شما و خانواده اش باشد و همچنین همسر خود را با شخص دیگری مقایسه نکنید.

 

این روانشناس با بیان اینکه برای همسرتان والد نباشید بلکه دوست و همراه باشید، اذعان کرد: احساس ناراحتی خود را پنهان و سرکوب نکنید و صادقانه و با لحنی مهربان مطرح کنید و همچنین مسایل خصوصی زندگی زناشویی را با پدر، مادر، فامیل یا دوستان هرگز مطرح نکنید.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه با شک و بدبینی زندگی نکنید، خاطرنشان کرد: اگر متوجه مسئله ای شک برانگیز شدید و شخصیت شکاکی ندارید بدون قضاوت و با آرامش حتما مطرح کنید و از کارهای پلیسی دوری کنید و همچنین در حضور دیگران با شوخی های بی مورد به خاطر خنده اطرافیان همسرتان را تحقیر نکنید

کد خبر 641818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha