به گزارش خبرنگار تئاتر شبستان، مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین روز نشست چشم انداز تئاتر استان ها درباره واگذاری تصدی گری مراکز هنری گفت: امروزه ۶۳۰ مرکز و مجتمع فرهنگی در کشور داریم که از این میان تنها ۴۱ مجتمع دارای تشکیلات مصوب است. در واقع دولت تنها این تعداد از مراکز فرهنگی را به رسمیت می شناسد و سایر مراکز علی رغم فعالیت های سالیانه فاقد تشکیلات هستند. جای تعجب است که برخی از این مجتمع ها تاکنون بدون نیروهای خدماتی و نگهبانی و غیره فعال بوده اند.
وی با بیان اینکه تصمیم دولت واگذاری این مجتمع ها به بخش غیردولتی است، تاکید کرد: علاوه بر ۶۳۰ مرکز اشاره شده نزدیک به ۲۰۰ پروژه ی نیمه کاره داریم که اگر تدبیری برای آن ها نداشته باشیم، شاید تا پنجاه سال آینده هم به سرانجام نمی رسند. واگذاری مدیریت به بخش غیر دولتی راهکاری است که می تواند موجب حل مشکلات باشد. البته تمهیداتی برای بخش خصوصی در نظر داریم تا ضرری متوجه شان نشود.
قاسم خسروی با بیان اینکه فعالیتهای فرهنگی، هنری صرف اقتصادی ندارند و کمتر کسی برای اداره ی آن ها داوطلب می شود، تاکید کرد: وزارت ارشاد اصراری به شکل واگذاری مجتمع ها ندارد و اینکه این مراکز اجاره داده شده و یا مدیریت شان واگذار شود به تصمیم کمیسیون راهبری استان ها بستگی دارد. تا به امروز ۱۰۰ مجتمع را واگذار کرده ایم که از این بین ۸۰ مرکز اجاره شده و متقاضی دیگری نداریم. نبود متقاضی نشان از عدم درآمد زایی است و در این شرایط واگذاری مدیریت بهترین راهکار است.
وی با بیان اینکه واگذاری مدیریت ها نخستین پیشنهاد وزارت ارشاد است، تاکید کرد: بر اساس آیین نامه باید اهلیت متقاضی بررسی شود و کمیته تعیین صلاحیت، اهلیت و شایسگی متقاضی ها را تایید کند. در واگذاری مدیریت ها اولویت با گروه های هنری است و در این باره باید تمعیداتی بیاندیشیم.
نظر شما