مدارس باید کانون های فرهنگی دانش آموزان باشند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس در شیفت عصر باید به کانون های فرهنگی تربیتی برای جذب و آموزش های دانش آموزان مبدل شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، فاطمه خانم قربان، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، در همایش تجلیل از تلاتشگران ماندگار دوره ابتدایی استان مرکزی در کانون فرهنگی تربیتی امام علی (ع) این استان برگزار شد، گفت: در شیفت عصر مدارس ابتدایی باید به کانون های فرهنگی که مکان های امنی برای فعالیت های آموزشی فوق برنامه به ویژه تعالیم قرآنی است، اختصاص یابد.


وی با اشاره به رویکرد قرآنی آموزش ابتدایی همچون بخش های دیگر آموزش و پرورش، ادامه داد: دانش آموزان باید از سنین پایین با آموزه های کلام نورانی وحی آشنا شوند.


معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه توجه به تربیت قرآنی و آموزش دانش آموزان به اخلاق قرآنی از مهمترین اصول آموزش ابتدایی است، افزود: با نهادینه شدن آموزه های الهی در افکار کودکان و نونهالان، بستری مناسب برای انس هر چه بیشتر این قشر با قرآن کریم فراهم می شود.


قربان در بخش دیگری از سخنانش قرآن، نهج البلاغه و سخنان بزرگان دین را سرمایه های زندگی انسان عنوان کرد و گفت: مربیان با برگرفتن نکات ظریف این اصول عمیق زندگی، دانش آموزانی متفکر و آزاد اندیش تربیت می کنند.


وی در ادامه با بیان اینکه ضروری ترین تحول در آموزش و پرورش صورت می گیرد، اضافه کرد: تحول امری اجتناب ناپذیر است که آموزش و پرورش با استفاده از فرصت ها و ایجاد تحول، نیروی پر تلاش برای سایر دستگاه ها تربیت می کند.


در ادامه این همایش راحمه رجایی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی از اجرای طرح در محضر قرآن، در مدارس ابتدایی استان خبر داد و گفت: طرح 'در محضر قرآن' افزودن یک ساعت ویژه آموزش قرآن کریم در مدارس ابتدایی است.

 

وی ادامه داد: در این طرح مربیان آموزش های لازم برای ارایه مفاهیم والای قرآن کریم را به دانش آموزان آموزش می دهند.


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش قدرت خارق العاده خانواده در تربیت فرزند را غیر قابل انکار عنوان کرد و افزود: خانواده پایه اصلی در تربیت و شکل گیری افکار دانش آموز است.


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در پایان با بیان اینکه مهمترین مسئله در تحول بنیادین، نیروی انسانی است، تصریح کرد: آموزش مربیان پر تلاش برای ارایه آموزه های انسانی به دانش آموزان بستری مناسب برای دستیابی به این تحول است.

 

این همایش با حضور خانم قربان معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، شیرازی مشاور معاون آموزش ابتدایی وزارت متبوع، کریم زاده مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی، معاونان این اداره کل، مدیران و مربیان نمونه دوره ابتدایی در کانون فرهنگی تربیتی امام علی (ع) شهر اراک برگزار شد.


گفتنی است، در این همایش به 750 نفر از تلاشگران دوره ابتدایی با اهدا لوح تقدیر و از 56 نفر از برترین های دوره ابتدایی در عرصه های مختلف با اهدای هدایا و لوح تقدیر تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 64262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha