مصرف برق در خوزستان به مرز هشدار رسید/ ضرورت برنامه‌ریزی برای روزهای گرم سال

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان با بیان اینکه تغییر اقلیم و افزایش دمای هوا تبعاتی را برای استان دارد، بر ضرورت برنامه‌ریزی در این خصوص و اتخاذ تمهیدات مناسب تاکید کرد و خواستار صرفه جویی بیشتر مردم و ادارات و سازمان‌ها در مصرف برق شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، شامگاه چهارشنبه (28 تیر) در شورای اداری استان به وضعیت آب و هوایی خوزستان اشاره کرد و گفت: بیشترین کاهش نزولات آسمانی را در سال 96-95 داشتیم و اکنون شاهد تبعات گرمایشی و دمای بالای هوا در استان هستیم.

 

وی با اشاره به رشد مصرف برق افزود: مصرف برق در استان با توجه به دمای بالای هوا به وضع هشدار رسیده  و در صورتی که تعطیلی ادارات و کاهش مصرف صنایع فولاد را نداشته باشیم،دچار مشکلات عدیده ای خواهیم شد.

 

شریعتی با بیان اینکه وضعیت دمای فعلی هوا در استان خوزستان بی سابقه بوده، اذعان داشت:تفاوت روزانه ما با روز مشابه خود در سال گذشته معمولا افزایش داشته به طوری که تقریبا 11.5 تا 14 درصد است که در هیچ سالی سابقه نداشته است.

 

وی بر ضرورت به کار گیری تمهیدات بیشتر در این خصوص تاکید کرد و بیان داشت: باید مردم را به مصرف بهینه برق و صرفه جویی توصیه کرد و در ادارات و سازمان ها نیز توجه به مصرف بهینه برق مورد تاکید جدی قرار گیرد.

 

استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: با ادامه این وضعیت شاید لازم باشد مانند کشورهای اروپایی که 20 روز تا یک ماه از سال را که در گرما حالت تعطیل یا نیمه تعطیل دارند و بعضا برای مسافرت به جاهای بهتر می روند، ما هم برای خوزستان این برنامه ریزی را داشته باشیم و استان از این موضوع برای مدیریت مساله بهره مند شود.

 

وی اضافه کرد: همچنین در مصرف آب بیش از پیش بر ما فرض را واجب می کند که مصوبه دولت را دنبال کنیم؛ البته 23 هزار میلیارد تومان برای پنج مشکل اساسی استان بوده است، نه تنها برای آب و فاضلاب استان. قسمت قابل ملاحظه ای از آن، که حدود 10 هزار میلیارد تومان است برای مساله آب شرب و فاضلاب بود که دولت سهمیه امسالش را ابلاغ کرده است.

 

شریعتی همچنین به مقوله ریزگردها اشاره کرد و گفت:بحث ریزگردها به صورت جدی در حال انجام پبگیری است و از مهرماه نیز، هم امکانات لازم و هم بودجه لازم برای این که نهال کاری و کارهای مختلف ادامه پیدا کند، خواهیم داشت.

 

وی تصریح کرد: مصوبه دولت این بود که امسال 42 هزار هکتار نهال کاری شود ولی با بررسی هایی که انجام دادیم حتما لازم است که کانون مهم ریزگرد که 20 هزار هکتار است، در حد توان همین امسال نهال کاری شود که اگر این اقدام صورت بگیرد، یعنی امسال 62 هزار هکتار برای پیشگیری از ریزگردها زیر کشت می رود که کار بسیار سخت و سنگینی است.

 

استاندار خوزستان ادامه داد: قرار است 1500 میلیارد تومان برای تثبیت خطوط انتقال و توزیع برق استان هزینه شود که جلسه ای با معاونت مربوطه در سازمان برنامه و بودجه داشتم و قرار شد هفته آینده آخرین مذاکرات را به اتمام برسانیم که در این راستا لارم است برق منطقه ای و توزیع استان تمام شرایطی را که برای تثبیت برق استان نیاز است، آماده کنند.

 

کد خبر 643132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha