حداکثر کردن بازه اقتصادی، هدف اصلی اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی/ تغییر الگوی کشت نیازمند فرهنگ سازی است

خبرگزاری شبستان: معاون فرماندار آران و بیدگل گفت: هدف اصلی اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی، حداکثر کردن بازه اقتصادی محصول است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، علی محمد یوسفیان معاون فرماندار آران و بیدگل در نشست شورای حفاظت منابع آب شهرستان، تغییر الگوی کشت را یکی از چالش های کشاورزی منطقه خواند و افزود: کم آبی و کمبود میزان بارندگی در سال زراعی جاری با میزان بارندگی  90 میلی متر و بروز پدیده خشکسالی در چند سال اخیر در این شهرستان، بحث تغییر الگوی کشت و رسیدن به بهترین نوع کشاورزی را به دغدغه مسؤولان تبدیل کرده است.

یوسفیان افزود: در مناطق در حال توسعه که توان طبیعت محدود است و آب کافی برای کشت وجود ندارد، اجرای الگوی کشت بیش از هر منطقه دیگری محسوس است.

معاون فرماندار آران و بیدگل، هدف اصلی اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی را حداکثر کردن بازه اقتصادی محصول خواند و اظهار داشت: اصلاح الگوی کشت بر اساس اهرم های اقتصادی و اجتماعی و استراتژیک ، نظام کشاورزی را به سمتی پیش می برد تا هر محصول در جای خود بر اساس دلایل فنی و اقتصادی برای رسیدن به حصول حداکثر عملکرد قرار گیرد.

علی محمد یوسفیان افزود: اصلاح الگوی کشت بدون توجه به بازار و قیمت تمام شده محصولات و ظرفیت خاک امکان پذیر نیست.

معاون فرماندار آران و بیدگل افزود: برای اجرایی شدن این موضوع، جهاد کشاورزی بایستی با همکاری ارگان های مربوطه برنامه ریزی لازم را برای کشت متنوع و بهینه مبتنی بر ظرفیت های محیطی و خارج کردن کشاورزان از الگوی کشت سنتی اقدام کنند.

یوسفیان تصریح کرد: کشاورزان هم باید متقاعد شوند که چه محصولی را در چه شرایطی کشت و جایگزین منبع درآمد خود کنند و این مهم نیازمند فرهنگ سازی و آموزش صحیح به کشاورزان است.

کد خبر 643366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha