به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدمحمدکاظم موسوی متقی در نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت که امروز (اول مرداد) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: سند چشمانداز بقاع متبرکه که در کنگره بینالمللی امامزادگان تصویب شد تأکید دارد که بقاع متبرکه باید از نظر فرهنگی، معنوی و عمرانی پایگاه خود را در هر منطقه و شهری داشته باشند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره جایگاه ارزشمند بقاع متبرکه و تبدیل آستانهای مقدس امامزادگان به قطب فرهنگی در کشور، افزود: تصویب «روز ملی امامزادگان» نقطه عطفی در فعالیتهای آستانهای مقدس آنان شده است و موجب استقبال بیشتر مردم از فعالیتهای قرآنی و فرهنگی آنها شده است.
مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، خاطرنشان کرد: مدیریت بقاع متبرکه، مردمی است و اکنون حدود 40 هزار نفر در سراسر کشور به عنوان اعضای هیئات امنای آنها خدمت میکنند، همچنین افراد بسیار زیادی به عنوان خادم افتخاری در بقاع متبرکه مشغول به خدمت هستند.
موسوی اضافه کرد: طبق تاکید وزارت ارشاد، فعالسازی مراکز فرهنگی قرآنی، مورد توجه جدی سازمان اوقاف و امور خیریه است و تاکنون حدود 2300 مرکز در این موضوع تأسیس شده است.
وی گفت: آستانهای مقدس امامزادگان نقش فعالی در برگزاری جشنهای دهه کرامت دارند و استفاده از ظرفیت آنها میتواند موجب فراگیری و گسترش بیشتر این جشنها شود.
مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، یادآور شد: مشارکت و استفاده از ظرفیت عظیم بقاع متبرکه موجب مردمیتر شدن جشنهای دهه کرامت شده است و شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت نیز در راستای مردمیشدن برنامههای این دهه به خوبی از ظرفیت بقاع متبرکه استفاده میکند.
نظر شما