به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محمدرضا فقیهی، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان بعدازظهر امروز در نشست انعقاد تفاهمنامه بانک ملت، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با سازمان حج و زیارت که در سازمان حج و زیارت برگزار شد با بیان اینکه بنده بیش از 25 سال در دانشگاه کار فرهنگی انجام میدهم و با دانشجویان در ارتباط هستم، اظهار داشت: هیچ فعالیتی در دانشگاهها به اندازه عمره و عتبات دانشجویی جوابگو نبوده است زیرا دانشجویان پس از بازگشت از این سفر از همه نظر تغییر میکنند.
وی ادامه داد: در زمان رژیم سابق 180 هزار نفر دانشجو داشتهایم که امروز این تعداد 4 میلیون نفر رسیده است. ما هم در مقابل این تعداد مسئولیت داریم و باید کار فرهنگی لازم را انجام دهیم. ما موارد زیادی را در این سفر داریم که دانشجویان از لحاظ معارف دینی نمازخوان شده و ارتباطشان با اهل بیت بیشتر نیز گشته است.
رییس سازمان عتبات عالیات دانشجویی تاکید کرد: کمکهای بانک ملت تا به امروز در روند اعزام دانشجویان بسیار تاثیرگذار بوده است به نحوی که اگر کمکهای بانک ملت نبود ما نمیتوانستیم 45 هزار نفر را به عتبات عالیات در دوره گذشته اعزام کنیم.
فقیهی یادآور شد: در راستای کارهای فرهنگی که در سراسر کشور انجام میشود بعید میدانم کار فرهنگی به اندازه سفر عتبات عالیات تاثیرگذار بوده و ثواب فراوانی داشته باشد. سفر عتبات عالیات خودسازی را در جوانان ایجاد میکند و باید گفت یکی از کارهای اثرگذار فرهنگی کشور سفر عمره و عتبات است. در دوره شانزدهم 31 درصد از دانشجویان ازدواج و یا سفر ماه عسل خود را در عتبات عالیات به سر بردند.
نظر شما