فروغ بهمن پور، پژوهشگر موسیقی،نویسنده و روزنامه نگار درباره ساخت مستندی از زندگی هنرمندان موسیقی به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: من سالهایی که کار مطبوعاتی میکردم مصاحبههایی با اساتید موسیقی داشتم؛ بعد از مدت ها یک دوربین تهیه کردم و یک سری فیلم از اساتیدی مثل خرم، تجویدی، معینی کرمانشاهی، بیژن ترقی، نواب صفا فیلم گرفتم و یک سری فیلمهای دیگر را کسان دیگری در اختیارم قرار دادند، این فیلم ها را می خواهم در مستند 60 دقیقه ای آماده می کنم.
وی افزود: در واقع این مستند روایت اساتید موسیقی از زندگیشان پس از انقلاب است و اینکه کجا بودند و چکار کردند.
فروغ بهمن پور اظهار داشت: من مستند را با موضوع حال و احوال اهالی موسیقی پس از خانه نشینی را تهیه کردم و در حال تدوین است و قرار است نریشن آن را که خودم نوشته ام پرویز بهرام بخواند.
این پژوهشگر موسیقی خاطر نشان کرد: در این مستند اساتیدی که در قید حیات بودند خودشان زندگیشان را روایت کردند و کسانی که در قید حیات نبودند همسرانشان درباره آنها سخن می گویند مثل همسر استاد بنان، خانواده ادیب خوانساری و همسر استاد صبا؛ در واقع شیوه این مستند روایتگری از زبان خود هنرمندان است و کسانی که هم در قید حیات نبودند توسط نزدیکان شان روایت می شوند اولین جایی که این فیلم اکران می شود برای برنامه شب موسیقی در خارج از کشور است.
فروغ بهمن پور همچنین گفت: جذابیت این فیلم به خاطر این است که هر کدام از این هنرمندان خودشان روایتگر زندگی شخصی شان هستند بدون اینکه خارج از چهارچوب های رسانهای و قراردادهای اجتماعی حاکم بر مناسبات جامعه خود را محصور کرده باشند آنها انگار با یک دوست دارند درباره خودشان سخن می گویند.
این پژوهشگر موسیقی تصریح کرد: من این کار را به صورت دلی انجام داده ام و توقع ندارم که بنیادهای سینمایی یا ارگان های موسیقی از من حمایت کنند من تنها می توانیم یک نسخه این مستند را به صورت هدیه در اختیارشان قرار دهم.
نظر شما