خبرگزاری شبستان _ مسجد و کانونهای مساجد: دهه کرامت، دهه اول ماه ذیالقعده است، آغازش با ولادت حضرت فاطمه معصومه (ع) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسیالرضا (ع) است، این دهه یادآور بسیاری از مفاهیم متعالی، سازنده و ارزشمند است.
دهه کرامت، یادآور لطیفترین علایق و مهر و وفاهای کمنظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ، معنوی و ولایی برادر خود است، مهر و وفایی که هجرت، غربت و بیماری را برای خواهرِ مهربان و دلداده آسان کرد.
به منظور بررسی جایگاه دهه کرامت در افزایش نشاط و شادابی منطبق با آموزههای قرآن و عترت (علیهمالسلام) در ایران و جهان، گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین یونس ستاری؛ مدیر کانون فرهنگی هنری آل نبی (ص) داشتهایم که مشروح آن در ادامه میآید.
حجتالاسلام والمسلمین ستاری، گفت: مردم از اینکه روحانیون و مداحان در مجالس شادی نیز، گریزی به روضه و مصایب اهل بیت (ع) می زنند، گلایه دارند، زیرا باید در شادی اهل بیت (ع) شاد و در غمهای آنان، ناراحت باشند.
وی با اشاره به برگزاری جشنهای دهه کرامت در مسجد جامع حضرت رقیه (ع) کیانشهر از سوی مدیر کانون فرهنگی هنری آل نبی (ع) و پایگاه بسیج، این مسجد، خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنها موجب تعظیم شعائر و گسترش معارف و فرهنگ رضوی در کشور میشود.
مدیر کانون فرهنگی هنری آل نبی (ص) اضافه کرد: همانطور که عاشورا و فاطمیه را ارج مینهیم باید ایام ولادت و اعیاد دینی را نیز پاس بداریم و جوانان را با برگزاری برنامههای متنوع و شاد، به معارف دین جذب کنیم.
ستاری گفت: کانونهای فرهنگی هنری نقش موثری در برگزاری جشنهای بزرگداشت دهه کرامت در کشور دارند و کانون فرهنگی هنری آل نبی (ص) نیز همه ساله جشنهای این دهه را برگزار میکند.
وی اظهار کرد: رسانهها نقش موثری در برگزاری برنامههای دهه کرامت دارند و خبرگزاری شبستان نیز به خوبی برنامههای کانونهای فرهنگی هنری مساجد به ویژه در دهه کرامت را اطلاعرسانی میکنند.
مدیر کانون فرهنگی هنری آل نبی (ص) ادامه داد: هر چقدر مجالس شادی اهل بیت (ع) بهتر و باشکوهتر برگزار شوند، اشاعه معارف دینی بیشتر میشود، بنابراین ائمه جماعات، مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد و مسئولان پایگاههای بسیج باید با همکاری یکدیگر در راستای افزایش برگزاری برنامههای دهه کرامت و جشن میلاد امام رضا (ع) تلاش کنند.
نظر شما